Maantieteellinen rajaus toimii nyt Työmarkkinatorin Hakupalvelussa 05.04.2018 - Työmarkkinatori

Työmarkkinatorin Hakupalvelun ensimmäinen versio julkaistiin helmikuun lopussa keskeneräisenä. Torstaina 5.4.2018 saatiin käyttöön haun maantieteellinen rajaus, eli tästä lähtien Hakupalvelu ehdottaa työpaikkoja vain niistä maakunnista tai kunnista, joista työnhakuprofiilin täyttänyt haluaa töitä löytää. Ehdotuksiin tulevat myös ne työpaikat, joissa työpaikan sijaintia ei ole määritelty.

Vastaavasti työnantajalle näkyvät tästä lähtien ainoastaan ne työnhakijat, jotka etsivät töitä avoimen työpaikan sijaintialueelta.

Hakupalvelusta otettiin käyttöön uusi versio torstaina 5.4.2018. Maantieteellisen kohtaannon lisäksi Hakupalveluun tehtiin useita pienimpiä toimintaa parantavia muutoksia.

Miten palvelu toimii?

Työmarkkinatorin Hakupalvelu on uusi tapa löytää töitä. Luo oma hakuprofiilisi ja lisää siihen osaamisesi. Profiilisi tietojen perusteella Hakupalvelu ehdottaa osaamiseesi parhaiten sopivia avoimia työpaikkoja. Palvelusta löytyvät kaikki TE-palveluiden Avoimet työpaikat -palvelun työpaikat ja jatkossa tarjonta laajenee.

Hakupalvelua käyttävälle työnantajalle palvelu listaa osaamiseltaan parhaiten työtehtävään sopivat, työnhakuprofiilinsa julkaisseet ihmiset. Työnantajille ihmisten profiilit näkyvät anonyymeinä, mutta hän voi selailla profiilien julkisia tietoja ja lähettää kiinnostaville hakijoille viestejä ja ehdottaa esimerkiksi työhaastattelua.

Kokeile mitä töitä Hakupalvelu ehdottaa Sinulle: hakupalvelu.tyomarkkinatori.fi