Työmarkkinatorin Hakupalvelu tuo nyt paremmin työpaikkoja TE-palveluiden järjestelmästä 18.05.2018 - TE-digi

Työmarkkinatorin Hakupalvelun tekemien työpaikkaehdotusten tarkkuutta on parannettu. Käytännössä TE-palveluiden Avoimet työpaikat -sivustolta tulevien työpaikkailmoitusten ammattinimikkeet ja työssä tarvittavat osaamiset siirtyvät aiempaa paremmin Hakupalveluun.

Muutosten jälkeen aktiiviset käyttäjät varmasti huomaavat eron aiempaan. Suosittelemme edelleen, että työnantajat katsoisivat TE-palveluiden järjestelmästä siirtyneitä työpaikkailmoituksiaan ja muokkaisivat osaamisia. Toivomme myös palautetta siitä, miten hyvin Hakupalvelu on osaamiset tunnistanut.

Hakupalvelu on myös päivitetty vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Käyttäjän on muun muassa annettava suostumuksensa tietojen tallentamiseen. Myös palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste on päivitetty. Käyttäjä voi nyt hallinnoida omia tietojaan paremmin. Hän voi esimerkiksi halutessaan tallentaa koneluettavan tiedoston omista henkilötiedoistaan. Omien tietojen tulostaminen luettavassa muodossa on mahdollista lähiaikoina. Lisäksi omien tietojen poistaminen palvelusta on entistä sujuvampaa.

Työmarkkinatorin Hakupalvelun ensimmäinen versio julkaistiin 27.2.2018. Alkuvaiheessa Hakupalvelua voi käyttää ainoastaan vahvalla kirjautumisella, jolloin Hakupalvelu ehdottaa käyttäjälle omaan osaamiseen sopivia työpaikkoja. Nykyisestä TE-palveluiden Avoimet työpaikat -palvelusta tuttu kirjautumattoman käyttäjän perustoiminnallisuus, työpaikkojen hakutoiminto, tulee Hakupalveluun syksyllä 2018.

Työmarkkinatorin Hakupalveluun pääset Työmarkkinatorin etusivun www.tyomarkkinatori.fi kautta tai suoraan osoitteesta https://hakupalvelu.tyomarkkinatori.fi.

Työmarkkinatorin tuoreimmat uutiset löydät Twitteristä twitter.com/tyomarkkinatori.