Työmarkkinatorin Hakupalvelun käyttö edellyttää toistaiseksi 16 vuoden ikää 14.06.2018 - TE-digi

Työmarkkinatorin Hakupalvelun käyttäjältä edellytetään toistaiseksi 16 vuoden ikää. Alle 16-vuotiailta vaadittava huoltajan suostumustoiminto ei tällä hetkellä ole käytössä.

Palveluun on tehty uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia

Ammattinimikkeen lisäksi käyttäjä voi nyt kirjoittaa ammattitittelin vapaaseen tekstikenttään. Osaamisprofiilia päivitettäessä palvelu antaa nyt entistä tarkempaa tietoa työnhakunäkymässä. Käyttäjä voi nyt profiilia luodessaan valita kerralla useamman osaamisen samassa ikkunassa. Päivityksen yhteydessä mm. puhelinnumerotiedon antamiseen, kuvauskenttien kokoihin ja painikkeisiin on tehty parannuksia. Lisäksi palautteenantotoimintoa uudistetaan entistäkin tarkemman palautteen ja käyttäjäkokemuksien saamiseksi.

Työmarkkinatorin Hakupalvelun käyttäjämäärät ovat hyvässä, tasaisessa kasvussa. Käyttäjiä on tällä hetkellä lähes 6000.

Työmarkkinatorin Hakupalveluun pääset Työmarkkinatorin etusivun tyomarkkinatori.fi kautta tai suoraan osoitteesta hakupalvelu.tyomarkkinatori.fi. Työmarkkinatorin tuoreimmat uutiset löydät Twitteristä ja LinkedInistä