Työmarkkinatorin Hakupalvelu tuo nyt työhistoriatiedot aiemmista työsuhteista. Palautetoiminnan vika on korjattu. 10.08.2018 - TE-digi

Hakupalvelun käytettävyyteen on tehty parannuksia. Työkokemuksen täydentämisessä voi nyt käyttää aiempien työhistoriatietojen osaamisluokituksia. Työilmoitusten otsikosta voi avata suoraan ilmoitukseen, mikä helpottaa palvelun käyttöä eritoten mobiililaitteella.

Hakupalvelun palautelomakkeessa todetun häiriön vuoksi palautteet eivät ole saapuneet palautejärjestelmäämme. Vika on nyt korjattu ja uudet palautteet saapuvat perille 10.8.2018 alkaen. Selvitämme parhaillaan katkoksen ajalta lähetettyjen viestien palauttamista. Pahoittelemme vastausten viivästymistä ja pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin niin pian kuin mahdollista. Selvitämme vikaa, että jatkossa vältämme vastaavat käyttökatkokset.

Työmarkkinatorin Hakupalveluun pääset Työmarkkinatorin etusivun tyomarkkinatori.fi kautta tai suoraan osoitteesta hakupalvelu.tyomarkkinatori.fi. Työmarkkinatorin tuoreimmat uutiset löydät Twitteristä ja LinkedInistä