Työmarkkinatorin Hakupalvelussa parannuksia työilmoitusten täyttämiseen ja mobiilinäkymään 27.08.2018 - TE-digi

Työnantajan työilmoituksen täyttämiseksi on tehty käyttöä helpottavia parannuksia, mm. työilmoitusten otsikot näkyvät nyt käyttäjän kielivalinnalla.  EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen omien tietojen katselu selkokielisessä muodossa on nyt mahdollista konekielellisen muodon lisäksi. Hakupalvelun mobiilinäkymän etusivun asetteluun, navigointiin, lomakkeiden info-tekstien ikkunoihin ja tallennuspainikkeisiin on tehty myös parannuksia.

Hakupalveluun on nyt kehitteillä suosituimpien osaamisten näyttäminen käyttäjälle. Tämä on käyttäjien palautteissa usein toivottu ominaisuus, joka varmasti tuo profiilin täyttöön helpotusta.

Työmarkkinatorin Hakupalveluun pääset Työmarkkinatorin etusivun tyomarkkinatori.fi kautta tai suoraan osoitteesta hakupalvelu.tyomarkkinatori.fi. Työmarkkinatorin tuoreimmat uutiset löydät Twitteristä ja LinkedInistä