Työmarkkinatori esillä TEM:n uusimmassa Työpoliittisessa aikakauskirjassa 3/2018 12.10.2018 - TE-digi

Työmarkkinatori ja TE-digi hanke ovat esittelyssä työ- ja elinkeinoministeriön julkaiseman Työpoliittisen aikakauskirjan tuoreimmassa numerossa 3/2018. Artikkeli on julkaistu otsikolla Työmarkkinatori muuttaa tapamme etsiä töitä ja työntekijöitä.  Tämän tekstin lukeminen auttaa hahmottamaan laajempaa kuvaa Työmarkkinatorin takana: miksi Työmarkkinatoria lähdettiin rakentamaan, mikä on sen tarkoitus, mitä ”valmis” Työmarkkinatori tulee sisältämään ja millaisilla menetelmillä Suomeen on lähdetty tekemään työhön liittyvien asioiden kohtaamispaikkaa, jollaista ei muualla maailmassa vielä ole.

Yli 60 vuotta ilmestyneen Työpoliittisen aikakauskirjan tarkoituksena on edistää työpolitiikkaan liittyvää tutkimukseen ja asiantuntijuuteen perustuvaa keskustelua. Aikakauskirja koostuu artikkeleista sekä tilastoista. Työpoliittinen aikakauskirja ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen julkaisee työ- ja elinkeinoministeriö.

Artikkelin pääsee lukemaan tästä linkistä.