Tule mukaan testaamaan tekoälyä työnhaussa – ilmoittaudu pe 11.1.2019 mennessä 03.01.2019 - TE-digi

Kehitämme Työmarkkinatoria vauhdilla eteenpäin. Olemme saaneet palvelun käyttäjiltä paljon palautetta siitä, että palvelun tulisi tunnistaa käyttäjien osaaminen ja ehdottaa siihen sopivia työpaikkoja paremmin. Nyt pilotoimme Headain Työmarkkinatorille kehittämää tekoälyratkaisua, joka auttaa tuomaan esiin työhakijoiden osaamisiin perustuvia työpaikkoja sekä kartoittamaan työnhakijoiden osaamisvajeita ja koulutusmahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen.

Tarvitsemme palautetta tästä tekoälyratkaisusta ja haluamme ihmisiä mukaan lyhyisiin testaustilaisuuksiin. Etsimme mukaan niin työnhakijoita kuin työssä käyviä.

Testaustilaisuudet järjestetään Helsingissä ja Tampereella 22.–25.1.2019. Palvelua testataksesi sinulla olisi hyvä olla mukanasi jonkinlainen CV tai muu kirjallinen kuvaus työhistoriastasi ja osaamisistasi. Mukaan testauksiin mahtuu reilu 10 henkeä ja osallistumisesta saa kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin (https://www.gogift.com/fi-FI/content/super-consumer). Henkilökohtainen testaussessio kestää noin puoli tuntia.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake perjantaihin 11.1.2019 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/337332A5C8830448

Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin ilmoittautumisen päätyttyä.

Voit myös testata palvelua omatoimisesti ja antaa meille siitä palautetta verkossa mikäli et pääse mukaan testaustilaisuuksiin. Omatoiminen testaus on mahdollista viikolla 21.1.2019 alkavalla viikolla. Kerromme siitä myöhemmin lisää. Olet myös lämpimästi tervetullut osallistumaan Työmarkkinatorin kehittämiseen laajemminkin. Tutustu kehitystyöhön tarkemmin tästä.

Testaussessioissa ei testata koko Työmarkkinatoria vaan yksittäistä toimintoa, joka on vasta ehdolla Työmarkkinatorille.

Headai valikoitui Työmarkkinatorin tekoälypilotin toteuttajaksi kesäkuussa 2018 järjestetyssä AI Goes to Work -haasteessa Industryhackissa. Toista pilottiprojektia toteuttaa parhaillaan Kwork Innovaatiot.

Tällä videolla Headain Harri Ketamo ja Kwork Innovaatioiden Heikki Törrönen pohtivat tekoälyn ja chatbotien hyödyntämistä työnhaussa.