Työmarkkinatori mukana yli 45-vuotiaiden UusioUrassa 5.2.2019 11.01.2019 - Työmarkkinatori

Työmarkkinatori on mukana näytteilleasettajana Helsingin Kaapelitehtaalla 5.2.2019 järjestettävässä UusioUra-tapahtumassa. UusioUra on rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45-vuotiaille.

Tapahtuma on tarkoitettu sekä työttömille että työssä käyville, jotka hakevat uutta työ -tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä.

Työmarkkinatorin pisteellä mm. opastetaan Työmarkkinatorin käyttöön – miten ihminen voi täyttää Työmarkkinatorin Hakupalvelussa oman työnhakuprofiilinsa ja saada omaan osaamiseensa perustuvat työpaikkaehdotukset noin 16 000 työpaikan joukosta. Lisäksi haemme tapahtumasta ihmisten näkemyksi siitä, mihin suuntaan Työmarkkinatoria tulisi jatkossa kehittää.

UusioUra-tapahtumassa on Työmarkkinatorin lisäksi ilmoittautunut tähän mennessä noin 50 näytteilleasettajia. Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja mm. tulevaisuuden työstä, koulutuksesta, omien vahvuuksien tunnistamisesta, uravalmennuksesta ja piilotyöpaikkojen etsimisestä. Lisäksi cv-baareja, speed-date -tapaamisia ja erilaisia workshoppeja.

Tapahtuman alustava ohjelma löytyy UusioUran verkkosivuilta. Ohjelman on luvattu täydentyvän vielä ennen tapahtumaa. Kävijöitä järjestäjä odottaa noin 3000–6000.

Työmarkkinatorin blogissa pureudutaan tammikuun loppupuolella tarkemmin yli 45-vuotiaiden työllistymiseen sekä UusioUran kaltaisen rekrytointi- ja uravalmennustapahtuman syntyyn.