Tule testaamaan chatbottia – ilmoittaudu ma 21.1.2019 mennessä 15.01.2019 - Työmarkkinatori

Kehitämme Työmarkkinatoria ja testaamme tällä hetkellä erilaisten tekoälyratkaisujen soveltuvuutta Työmarkkinatorille. Järjestämme lähiviikkoina testaussession, jossa on mahdollisuus päästä testaamaan chatbottia. Kyseessä on Kwork Innovaatioiden tekoälyratkaisu, joka auttaa työnhakijaa etsimään ja hakemaan helposti omaan osaamiseen ja kiinnostukseen sopivia työpaikkoja. Testaussessiossa ei testata koko Työmarkkinatoria vaan yksittäistä toimintoa, joka on vasta ehdolla Työmarkkinatorille.

Haluaisimme kuulla mielipiteitänne tästä tekoälyratkaisusta ja siksi järjestämmekin testaustilaisuuden Helsingissä 31.1.2019. Osallistuminen on mahdollista sekä päivä- että ilta-aikaan. Osallistumisesta saa kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin. Henkilökohtainen testaussessio kestää noin kaksi tuntia. Etsimme mukaan niin työnhakijoita kuin työssä käyviä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake 21.1.19 mennessä tästä linkistä. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin heti ilmoittautumisen päätyttyä.

Kwork Innovaatiot valikoitui Työmarkkinatorin tekoälypilotin toteuttajaksi kesäkuussa 2018 järjestetyssä AI Goes to Work -haasteessa Industryhackissa. Toista pilottiprojektia toteuttaa parhaillaan Headai.

Tällä videolla Kwork Innovaatioiden Heikki Törrönen ja Headain Harri Ketamo pohtivat tekoälyn ja chatbotien hyödyntämistä työnhaussa.