Työpaja Työmarkkinatorin työpaikkatietojen rajapintamallista 17.5.2019 08.05.2019 - Työmarkkinatori

Työmarkkinatorin kehitystyöhön kuuluu teknisten rajapintojen uudistaminen tai kokonaan uusien toteuttaminen. Rajapintojen avulla Työmarkkinatorin kumppaniyritykset voivat tuoda omia työpaikkojaan tai koulutustietojaan Työmarkkinatorille sekä hyödyntää Työmarkkinatorilla jo olevia tietoja.

Työpaikkatietojen rajapintojen määrittelystä järjestetään työpaja perjantaina 17.5.2019 kello 10-13. Paikkana on valtion virastokeskuksen kokouskeskus Pasilassa, Opastinsilta 12, Helsinki, 2krs. Työpaja on suunnattu erityisesti ohjelmistotaloille, mutta kaikki työpaikkatietojen tuomisesta Työmarkkinatorille kiinnostuneet ovat tervetulleita. Myöhemmässä vaiheessa toteutetaan myös vientirajapinta, jonka avulla Työmarkkinatorilla olevaa dataa voidaan hyödyntää.

Tilaisuuden alussa käydään lyhyesti läpi, miten Työmarkkinatorin kehitys on edennyt. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/54E019F7A1EFFDD1