Haemme henkilöasiakkaita testaamaan Työmarkkinatorin uutta työnhakuprofiilia 17.05.2019 - Työmarkkinatori

Henkilöasiakkaat ovat voineet jo keväästä 2018 asti luoda Työmarkkinatorille oman työnhakuprofiilinsa. Kyse on ollut palvelun ensimmäisestä versiosta, jossa käyttäjä on voinut kuvata omaa osaamistaan ja kertoa koulutus- ja kokemustaustansa. Palautteiden ja käyttäjäkokemusten pohjalta olemme suunnitelleet työnhakuprofiilia edelleen ja tehneet sen täyttämisestä entistä yksinkertaisempaa ja helpompaa.

Ennen varsinaista toteutusta haluamme varmistua uuden profiilin toimivuudesta ja kutsumme sen takia asiakkaita testaamaan uuden työnhakuprofiilin prototyyppiä.

Käyttäjätestaukset järjestetään

• 10.6. Tampereella, Gofore Oyj, Kalevantie 2, klo 9.30 – 15 välisenä aikana
• 11.6. Helsingissä, Gofore Oyj, Urho Kekkosenkatu 7, klo 9.30 – 15 välisenä aikana.

Testaus kestää noin tunnin, ja se tapahtuu yhdessä testaajan kanssa. Testaukseen ei tarvitse valmistautua mitenkään erityisesti. Tilaisuudessa tarvitaan kuitenkin oma tulostettu CV tai työ- ja koulutushistorian tulee muutoin olla helposti saatavilla.

Jos haluat päästä vaikuttamaan tulevaisuuden palveluun, ilmoittaudu mukaan 3.6. mennessä tällä lomakkeella, lomakkeella myös tarkemmat kellonajat. Monipuolisen testaajajoukon saamiseksi kysymme lomakkeella myös muutamia taustakysymyksiä. Otamme yhteyttä vastaajiin ja vahvistamme osallistumismahdollisuuden myöhemmin sähköpostitse.

Kiitoksena osallistujat saavat 30 euron arvoisen lahjakortin. Matka- tai muita kuluja ei korvata.

Lisätietoja: merja.heinonen@ely-keskus.fi