Verkkoinfo Työmarkkinatori-yhteistyöverkostossa toimimisesta kiinnostuneille ke 12.6. klo: 13–14 05.06.2019 - Työmarkkinatori

Työmarkkinatori järjestää kaikille yhteistyöverkostoon liittymisestä kiinnostuneille toimijoille avoimen verkkoinfon, jossa esitellään Työmarkkinatorin mahdollisuuksia mm. työpaikkailmoitteluun, työnvälitykseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvien toimijoiden kannalta.

Työmarkkinatori yhdistää julkisen ja yksityisen työn- ja osaamisen kehittämisen palvelut yhteen kokonaisuuteen. Yhteistyökumppaniverkostossa toimiminen mahdollistaa yritykselle tai yhteisölle omien palvelujen tarjoamisen Työmarkkinatorin käyttäjille. Palveluiden näkyminen kohdentuu niille käyttäjille, jotka saattavat olla kyseisestä palvelusta kiinnostuneita. Yhteistyöverkostossa toimiminen on maksutonta myös palveluntarjoajille.

Verkkoinfossa käsitellään Työmarkkinatorin yhteistyökumppaniverkostoon liittymistä, yhteistyöverkostossa toimimista sekä sitä, miten yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Työmarkkinatorin tarjoamaa tilastotietoa. Lisäksi tarkastellaan, miten yhteistyökumppaniverkosto rakentuu ja mitä palveluja Työmarkkinatorille on mahdollista ensi vaiheessa tuoda.

Osallistu nettiselaimella tai mobiilisovelluksella

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan keskiviikkona 12.6.2019 kello 13.00 alkaen. Pääsy kokousympäristöön aukeaa jonkin verran ennen infon alkua.

Verkkoinfoa pääsee seuraamaan verkkoselaimella (Chromea emme suosittele) tai mobiililaitteen Adobe Connect -sovelluksella keskiviikkona tämän linkin kautta https://keha.adobeconnect.com/tmt-info/.

Jos Adobe Connect ei ole välineenä tuttu, niin kannattaa lukea pikaohjeet välineen käyttöön.

http://tyomarkkinatori.fi/fi/nain-osallistut-tyomarkkinatorin-verkkoinfoihin/

Lisätiedot:

Arttu Kankkunen, kehittämisasiantuntija / Työmarkkinatori
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi