Verkkoinfo Työmarkkinatorin rajapintatyöstä ke 28.8. klo 13–15 13.08.2019 - Työmarkkinatori

Työmarkkinatori järjestää keskiviikkona 28.8.2019 klo 13–15 verkkotyöpajan työpaikkailmoitusten tuontirajapinnasta. Työpajassa esitellään ja jatkotyöstetään Työmarkkinatorin työpaikkailmoituksen tuontirajapinnan open API -kuvausta. Työpaja on suunnattu rekrytointitoimijoille ja rekrytointiohjelmistojen toimittajille (erityisesti rajapintatoteutuksien teknistä puolta tunteville).

Työmarkkinatori yhdistää julkisen ja yksityisen työn- ja osaamisen kehittämisen palvelut yhteen kokonaisuuteen. Yhteistyökumppaniverkostossa toimiminen mahdollistaa yritykselle tai yhteisölle omien palvelujen tarjoamisen Työmarkkinatorin käyttäjille. Palveluiden näkyminen kohdentuu niille käyttäjille, jotka saattavat olla kyseisestä palvelusta kiinnostuneita. Yhteistyöverkostossa toimiminen on maksutonta myös palveluntarjoajille.

Osallistu nettiselaimella tai mobiilisovelluksella

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan. Pääsy kokousympäristöön aukeaa jonkin verran ennen infon alkua.

Verkkoinfoa pääset osallistumaan verkkoselaimella (Chromea emme suosittele) tai mobiililaitteen Adobe Connect -sovelluksella keskiviikkona tämän linkin kautta https://keha.adobeconnect.com/tmt-info/.

Jos Adobe Connect ei ole välineenä tuttu, niin kannattaa lukea pikaohjeet välineen käyttöön.

http://tyomarkkinatori.fi/fi/nain-osallistut-tyomarkkinatorin-verkkoinfoihin/

Lisätiedot:

Arttu Kankkunen, kehittämisasiantuntija / Työmarkkinatori
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi