Palveluntarjoajat

Itsensä työllistäjän työ voi koostua esimerkiksi monista lyhytaikaisista työtilaisuuksista, joita tehdään käyttämällä eri palveluntarjoajien palveluja: laskutuspalveluja tai digitaalisia työnvälitysalustoja.

Digitaaliset työnvälitysalustat tarjoavat työn teettäjille ja tekijöille kohtauspaikan, jossa välitetään lyhytaikaisia työtehtäviä tai projektityötä. Ne myös hoitavat työn teettäjän puolesta palkanmaksun sekä monesti myös muita työnantajavelvoitteita. Osa alustoista palkkaa palveluntarjoajia työsuhteeseen.

Laskutuspalveluja käyttämällä itsensä työllistäjä voi laskuttaa työnsä ilman omaa yritystä, ns. kevytyrittäjänä. Laskutus- tai palkanmaksupalvelu hoitaa lupaamansa lakisääteiset velvollisuudet.

Myös sinä voit osallistua työllistymismahdollisuuksien kehittämiseen arvioimalla palveluntarjoajia kokemustesi perusteella.

Alla on listattu yksityisiä palveluntarjoajia.

Tutustu palveluntarjoajiin – Digitaaliset työnvälitysalustat ja laskutuspalvelut

Eezy

Eezy

Laskuta yksittäiset keikkatyöt, projektit tai työllistä itsesi päätoimisesti ilman omaa yritystä.

Arviointeja: 105
Ework Group

Ework Group

Löydä kauttamme palkitsevat toimeksiannot konsulttipalveluillesi. Yhdistämme työtä ja tekijöitä puolueettomasti asiakkaidemme tarpeisiin. Liity verkostoomme ja hae mielenkiintoisiin toimeksiantoihin jo tänään.

Arviointeja: 32
FreeLaskutus Oy

FreeLaskutus Oy

Laskuta projekti- ja keikkatyöt tai kokeile liikeideaasi ilman yrityksen perustamista.

Arviointeja: 39
Helli

Helli

Perheet ja päiväkodit voivat palkata hoitajia helposti ja turvallisesti Helli-palvelusta. Helli on toteutettu yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan Liiton kanssa, joten hoitajat ovat koulutettuja ammattilaisia.

Arviointeja: 27
Jakomo Oy

Jakomo Oy

Työtön työnhakija: työllisty lyhyt- tai pitkäaikaiseen työsuhteeseen palkansaajana.

Arviointeja: 43
Omapaja Oy

Omapaja Oy

Omapajan avulla voit laskuttaa töitäsi helposti ja turvallisesti ilman oman y-tunnuksen perustamista. Saat samalla käyttöösi monipuoliset valmennuspalvelumme, jotka tähtäävät sinun liiketoimintasi kehittämiseen.

Arviointeja: 46
Palkkaus.fi

Palkkaus.fi

Kun käytät palvelua työntekijänä, voit tehdä osaajaprofiilin, jolla työnantajat löytävät sinut. Voit lähettää palkkalaskelmia suoraan työnantajille, jolloin heidän on helppo maksaa palkkasi.

Arviointeja: 26
SuoraTyö Oy

SuoraTyö Oy

Löydä tarjolla olevat keikkatyöt ja esittele osaamistasi. Toimit kaiken mittaisissa töissä työsuhteessa.

Arviointeja: 31
Treamer

Treamer

Työelämän Tinder, jonka avulla teet osaamisesi näkyväksi. Saat keikkatyötarjouksia suoraan puhelimeesi ja olet niiden ajan työsuhteessa.

Arviointeja: 32
Ukko.fi

Ukko.fi

Suomen suurin kevytyrittäjyyden mahdollistava laskutuspalvelu. Ukko.fi:n avulla voit laskuttaa tekemäsi työn yksityishenkilönä ilman omaa y-tunnusta. Ukko.fi hoitaa puolestasi palkanmaksuun liittyvät paperityöt ja tilittää vaadittavat maksut, kuten verot ja vakuutukset. Sinä keskityt täysillä työhön ja omaan ydinosaamiseen.

Arviointeja: 50
Work Pilots

Work Pilots

Avaamme uusia ovia työelämään – keikka kerrallaan.

Arviointeja: 72