Palveluntarjoajat

Pilotissa mukana olevat digitaaliset työnvälitysalustat ja laskutuspalvelut toimivat yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön ja TE-palvelujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että niiden toimintatavat ovat selkeät ja ne hoitavat lupaamansa lakisääteiset velvoitteet sekä toimittavat työntekijälle tarvittavat tiedot esimerkiksi työttömyysturvan saamiseen liittyen. Palvelutarjoajat myös osallistuvat uuden työn ja yrittäjyyden työllistymisvaikutuksien seurantaan.

Myös sinä voit osallistua työllistymismahdollisuuksien kehittämiseen arvioimalla palveluntarjoajia kokemustesi perusteella.

Tutustu palveluntarjoajiin – Digitaaliset alustat ja laskutuspalvelut

Eezy Osuuskunta

Eezy Osuuskunta

Laskuta yksittäiset keikkatyöt, projektit tai työllistä itsesi päätoimisesti ilman omaa yritystä.

Arviointeja: 72
Ework Group

Ework Group

Löydä kauttamme palkitsevat toimeksiannot konsulttipalveluillesi. Yhdistämme työtä ja tekijöitä puolueettomasti asiakkaidemme tarpeisiin. Liity verkostoomme ja hae mielenkiintoisiin toimeksiantoihin jo tänään.

Arviointeja: 20
FreeLaskutus Oy

FreeLaskutus Oy

Laskuta projekti- ja keikkatyöt tai kokeile liikeideaasi ilman yrityksen perustamista.

Arviointeja: 30
Fustle Oy

Fustle Oy

Löydä keikkatyötä mobiilipalvelun kautta, ja saa palkkasi heti työn päätyttyä.

Arviointeja: 23
Helli

Helli

Perheet ja päiväkodit voivat palkata hoitajia helposti ja turvallisesti Helli-palvelusta. Helli on toteutettu yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan Liiton kanssa, joten hoitajat ovat koulutettuja ammattilaisia.

Arviointeja: 10
Jakomo Oy

Jakomo Oy

Työtön työnhakija: työllisty lyhyt- tai pitkäaikaiseen työsuhteeseen palkansaajana.

Arviointeja: 30
Omapaja Oy

Omapaja Oy

Omapajan avulla voit laskuttaa töitäsi helposti ja turvallisesti ilman oman y-tunnuksen perustamista. Saat samalla käyttöösi monipuoliset valmennuspalvelumme, jotka tähtäävät sinun liiketoimintasi kehittämiseen.

Arviointeja: 35
Palkkaus.fi

Palkkaus.fi

Kun käytät palvelua työntekijänä, voit tehdä osaajaprofiilin, jolla työnantajat löytävät sinut. Voit lähettää palkkalaskelmia suoraan työnantajille, jolloin heidän on helppo maksaa palkkasi.

Arviointeja: 18
SuoraTyö Oy

SuoraTyö Oy

Löydä tarjolla olevat keikkatyöt ja esittele osaamistasi. Toimit kaiken mittaisissa töissä työsuhteessa.

Arviointeja: 21
Treamer

Treamer

Työelämän Tinder, jonka avulla teet osaamisesi näkyväksi. Saat keikkatyötarjouksia suoraan puhelimeesi ja olet niiden ajan työsuhteessa.

Arviointeja: 28
Ukko.fi

Ukko.fi

Suomen suurin kevytyrittäjyyden mahdollistava laskutuspalvelu. Ukko.fi:n avulla voit laskuttaa tekemäsi työn yksityishenkilönä ilman omaa y-tunnusta. Ukko.fi hoitaa puolestasi palkanmaksuun liittyvät paperityöt ja tilittää vaadittavat maksut, kuten verot ja vakuutukset. Sinä keskityt täysillä työhön ja omaan ydinosaamiseen.

Arviointeja: 24
Vivo Warriors Oy

Vivo Warriors Oy

VIVO Ammattilaisena saat lisänäkyvyyttä ja työtarjouksia ammattiosaamisesi ja saatavuutesi mukaan sekä hoidat sijaispyynnöt automaattisen pikavarauksen kautta. Asiakaspisteitä ja palautteita saat sekä tilaajalta että loppuasiakkaalta.

Arviointeja: 5
Work Pilots

Work Pilots

Avaamme uusia ovia työelämään – keikka kerrallaan.

Arviointeja: 62