Käyttäjien tarinat

Työmarkkinatorille kerätään käyttäjien tarinoita rikastuttamaan tietosisältöjä. Tältä sivulta löydät ohjeet oman tarinan jättämiseen.

Työmarkkinatori on palvelu, joka kokoaa yhdelle sivustolle monipuolisesti tietoa erilaisista työelämään liittyvistä aiheista. Luodaksemme kattavaa ja realistista kuvaa nykyajan työelämästä sen iloineen ja haasteineen keräämme käyttäjiltämme erilaisia työelämään liittyviä tarinoita. Kertomusten tarkoituksena on jakaa kokemuksia työelämästä sekä antaa neuvoja ja inspiraatiota muille palvelun käyttäjille.

Haluaisitko sinä jakaa työelämään liittyvän tarinasi? Tarinasi voi käsitellä omaa uraa, yrittäjyyttä tai työnantajana olemista. Voit kertoa tarinassasi kehittymisestä ja onnistumisista, mutta myös haasteista ja jokapäiväisestä arjesta. Tarina voi sisältää opiskelu- ja työhistoriaasi, vinkkejä muille työikäisille sekä oppeja, joita sinulle on vuosien varrella työelämässä karttunut.

Lähettäessäsi tarinaa sisältö on tärkeämpi kuin kielen oikeellisuus – Työmarkkinatorin verkkotoimitus auttaa mielellään kieliasun viimeistelyssä!

Julkaisemme tarinoita, jotka ovat hyvässä hengessä kirjoitettuja. Verkkotoimitus voi muokata tai kieltäytyä julkaisemasta tarinoita, jotka ovat loukkaavia, joissa mainitaan muita osapuolia kielteisessä valossa, joiden kieli on palveluun täysin sopimatonta tai jotka eivät muuten palvele käyttäjätarinoiden tarkoitusta.

Tarinat ovat lähtökohtaisesti käyttäjien tuottamaa sisältöä, mutta verkkotoimitus vastaa sisällöntuotantoprosessista ja julkaisusta. Kaikki verkkotoimituksen mahdollisesti tekemät muutokset hyväksytetään käyttäjällä. Emme kuitenkaan voi luvata, että kaikkia tarinoita julkaistaan tai että tarinasi julkaistaan tietyllä aikataululla.

Julkaistut tarinat ovat osa Työmarkkinatorin sisältöä, mikä tarkoittaa sitä, että niitä näytetään eri tietosisältöjen yhteydessä samoin kuin Työmarkkinatorilla julkaistuja uutisia, blogeja ja videoita. Työmarkkinatorin verkkopalvelun lisäksi tarinoita voidaan julkaista sosiaalisen median kanavillamme.

Toivottavasti saamme kuulla juuri sinun työelämätarinasi!