Jobbmarknadens stora omvandling

Nyheter

Jobbmarkanades utseende och användargränssnitt har förnyats. De mest synliga förändringarna komm på förstasidan, på förstasidorna för privatpersoner, arbetsgivare och samarbetspartner samt på de Egna sidornas utseende.

Förnyelserna av sidorna har planerats på basis av kundrespons och experters upplevelser. Jobbmarknaden i sitt tidigare format har använts i drygt ett år, så vi har fått mycket feedback och upplevelser om tjänsten.

Förnyad framsidan 

Texter på de olika sidorna har förnyats och funktioner och visualiteten har förtydligats. Även färgschemat genomgår en liten uppfräschning, även om de redan kända lila nyanserna förblir i tjänsten.

På framsidan finns nu en snabbsökning för arbetsplatser med vilken du hittar intressanta arbetsplatser med en klickning, jämfört med tre klickningar tidigare. 

Avsnittet Aktuellt kommer nu bättre fram på framsidan. Det är också lättare än tidigare att hitta situationsspecifikt innehåll som passar dig.

Yrkesavsnittet på Jobbmarknaden, som ersätter Yrkesinfo, blir också förnyat. På avsnittets framsida hittar du förutom yrkesinformation även tjänster och senare också aktuell information om yrken och sysselsättning.

Förtydligande för inloggade och icke-inloggade användare

Inloggningen i Jobbmarknaden har också gjorts synligare. I framtiden får du bättre information om funktionerna bakom inloggning, även utan att logga in. Den inloggade användarens Egna sidor kommer också att integreras med resten av Jobbmarknaden, så att tjänsten blir ännu mer enhetlig. 

Vi lyfter även fram användarnas historier mer än tidigare. Skulle du vilja berätta din egen historia om användningen av Jobbmarknaden? Skicka ett meddelande till oss via Skicka respons-länken som finns på sidans nedre kant.

Tack till alla för responsen, som har gjort det möjligt för oss att göra Jobbmarknaden ännu bättre för er användare!