heroICT
Vain parhaita puolia

Unelmatyö ja tilaa tehdä muustakin elämästä unelmaa – Pohjois-Pohjanmaalla pääset nauttimaan näistä molemmista! 

Alueella valmistuu markkinoiden parhaita puutaloja, syntyy maailmanluokan ohjelmistoja ja asukkaat saavat laadukasta hoitoa. Työpäivän päätteeksi voit hypätä fatbiken selkään tai ihailla jokisuiston maisemia kanootin kyydistä. Täällä kalajuttuja ei tarvitse keksiä, metsäpoluilta on lyhyt matka kiehtoviin kulttuurielämyksiin ja kaupungin sykkeeseen eikä oman pihan tarvitse jäädä pelkäksi ikuisuushaaveeksi.

Täällä on runsaasti työpaikkoja hoitotyön, teollisuuden ja teknologian ammattilaisille.

Tule töihin Pohjois-Pohjanmaalle – Vain parhaita puolia elämääsi!

Työllisty Pohjois-Pohjanmaalla

Työllisty Pohjois-Pohjanmaalla

  • Hoitoala

    Pohjois-Pohjanmaa on pullollaan houkuttelevia työmahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille – ja täynnä tilaa ja tekemistä parhaaseen vapaa-ajan viettoon.

  • Teollisuus

    Pohjois-Pohjanmaalta löytyy metalli- ja puuteollisuuden sekä elintarvikealan ammattilaisille hyvin töitä – ja lukemattomia tapoja nauttia vapaa-ajasta.

  • Teknologia

    Pohjois-Pohjanmaalla on ohjelmistokehittäjille ja muille teknologia-alan ammattilaisille hyvin töitä – ja työ ja vapaa-aika täydellisessä tasapainossa.

Avoimet työpaikat

Pohjois-Pohjanmaalla on hoitoalan, teollisuuden ja
teknologian ammattilaisille töitä – ja työ ja vapaa-aika
täydellisessä tasapainossa.

Katso avoimet työpaikat >

 

 

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan parhaisiin asuinpaikkoihin

Tervetuloa keskellä luontoa sijaitsevaan vireään ja vihreään kaupunkiin, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyviä liikunta- ja kulttuuripalveluja. Myös lasten ja nuorten koulutus- ja harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupunki on tunnettu esimerkiksi harvinaislaatuisen upeasta luonnosta ja rakastetusta Haapavesi Folk -kansanmusiikkifestivaalista.

Muutto Kalajoelle on vähän niin kuin lähtisit koko elämän kestävälle viiden tähden lomalle. Asut palvelujen lähellä luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä ihan vieressä ja suuntaat päivän päätteeksi näppärästi kotiin tai harrastuksiin. Voit myös piipahtaa helposti rentoutumassa kylpylässä tai konsertissa – tai kalastaa lohia Kalajoesta ihan kaupungin keskustassa!

Kempele on helmi Oulun eteläpuolella.

Kunta kasvaa kovaa vauhtia niin väkimäärältään kuin yritystenkin osalta. Suurimmat työllistävät toimialamme ovat rakentaminen, teollisuus sekä kaupan ala. Kempele investoi jatkuvasti uusiin koulurakennuksiin ja muihin palveluihin.

Meitä onkin kehuttu hyväksi paikaksi asua – olemme tutkitusti Suomen edullisin kunta omakotiasujalle. Etäisyydet ovat pienet: 10 minuuttia niin Oulun keskustaan kuin lentokentällekin, ja junalla pääset vaikka Helsinkiin. Kempele yhdistää maaseudun ja kaupungin parhaat puolet – meillä asut urbaanisti kerrostalossa tai rauhallisella alueella uudenkarheassa omakotitalossa.

Oulu on leppoisa ja kompakti Pohjois-Pohjanmaan pääkaupunki, jossa houkuttelevista työmahdollisuuksista, laadukkaista palveluista ja innostavista elämyksistä ei ole koskaan pulaa. Vaikka Oulu on Suomen 5. suurin kaupunki, arkesi ei kulu täällä ruuhkissa jumittelemalla. Omaan viihtyisään kotiisi saat neliöitä moninkertaisesti enemmän kuin samaan hintaan pääkaupunkiseudulla, ja keskustan urbaanista sykkeestä on lyhyt matka upeisiin luontoseikkailuihin. Entäpä kulttuuri ja hauskanpito? Löytyy ja onnistuu!

Työelämässä pääset kehittymään ja loistamaan tässä pohjoisen kasvun keskuksessa. Kiinnostavia, aidosti merkityksellisiä töitä löytyy moneen makuun alueen innovatiivisista yrityksistä ja maailmanluokan ammattilaisten parista alalta kuin alalta.

Oulusta löydät siis kaikkea, mitä voit toivoa unelmiesi kaupungilta. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja ala oululaiseksi!

Pyhäjoki on viihtyisä, hyvien palvelujen ja reilun 3000 asukkaan rannikkokunta. Alueen puhdas luonto ja ilma, monipuolinen kulttuuritarjonta sekä hyvät harrastusmahdollisuudet tuovat iloa vapaa-aikaan. Kunnassa on myös laadukkaat päivähoito-, koulutus- sekä muut peruspalvelut. Pyhäjoelle rakennetaan Hanhikivi 1 -laitosta, joka tuo kuntaan runsaasti uusia työmahdollisuuksia ja kansainvälisiä ammattilaisia. 

Muuta Pyhännän ihmekuntaan ja toteuta unelmasi! Pyhäntä on luonut muun muassa erittäin vahvan elintarvike- ja taloteollisuuden keskittymän, ja kunta tarjoaa mielenkiintoisia töitä monen alan ammattilaiselle. Täällä luonto on ihan oman kodin takapihalta ja monipuoliset, edulliset liikuntamahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa. 

Pyhännän dynaamiset yritykset hakevat juuri sinua mielenkiintoisiin tehtäviin.

Jätä hyvästit ruuhkille, pysäköintimaksuille ja kiireelle! Raahen seutu tarjoaa töiden lisäksi tilaa hengittää ja aikaa syventyä sinulle tärkeisiin asioihin. Raahen seutukunta on kolmen kunnan ja 32 500 asukkaan ainutlaatuinen yhdistelmä rannikon kaupunkielämää ja maaseudun rauhaa vain tunnin matkan päässä Oulusta. Asuminen seudulla on paitsi mukavaa ja turvallista myös edullista. Kuituyhteyksien ansiosta etätyötkin hoituvat valonnopeudella!

Siikajoki on noin 5000 asukkaan maaseutukunta Raahen ja Oulun välissä. Siellä asutaan väljästi ja mukavasti luonnon sylissä, erinomaisten peruspalveluiden äärellä ja hyvien maantie-, lento-, juna- ja tietoliikenneyhteyksien äärellä. Kunnasta löytyy myös upea golfkenttä ja vauhdikkaampaa menoa kaipaaville uusittu karting-rata. Ruukin luonto- ja hevoskeskuksessa valmennetaan ravihevosia ja koulutetaan uusia osaajia luonnonvara-alalle. Siikajoki on turvallinen, ihmisen kokoinen kunta, joka tarjoaa alati uusia elämyksiä ja kiinnostavia töitä!

Vaivatonta elämää Suomen maantieteellisessä keskipisteessä! Siikalatvalla nautitaan väljästä, mukavasta asumisesta, jossa puhdas luonto ovat lähellä. Kattavien palvelujen lisäksi kunnassa riittää tekijöille töitä. 

Siikalatvan sotepalvelut toteuttaa Mehiläinen.

Aitoa elämää Pohjois-Pohjanmaalla

Mitä Pohjois-Pohjanmaa tarjoaa työelämään ja vapaa-aikaan? Tutustu tarinoihin!

Tutustu Pohjois-Pohjanmaahan
kuntien logot
kuntien logot