kuvituskuva
Hoitoala

Töissä olet hoitotyön ammattilainen. Saat hymyt loistamaan ja poraat säryt pois, ohjaat apua tarvitsevia tai ratkot oireiden arvoituksia ja pelastat ihmishenkiä. Vapaalla remontoit omaa kotiasi, suuntaat moottoripyörälläsi maanteille tai nautit joka solullasi seikkailusta upeilla ulkoilureiteillä. Mereltä, metsäpoluilta ja tunturimaisemista on lyhyt matka kaupungin sykkeeseen, eikä asuminen rokota kukkaroa kivuliaasti.

Pohjois-Pohjanmaalla on paljon mielenkiintoisia työpaikkoja hoitotyön ammattilaisille – ja tilaa ja tekemistä parhaaseen vapaa-aikaan. On ihan tutkittu ja todistettu juttu, että täällä asuvat leppoisat ihmiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä elämäänsä.

Tule töihin Pohjois-Pohjanmaalle – Vain parhaita puolia elämääsi!
 

Avoimet työpaikat

Pohjois-Pohjanmaalla on töitä hoitoalan ammattilaisille

– ja työ ja vapaa-aika täydellisessä tasapainossa.

Katso avoimet työpaikat

 

 

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan parhaisiin työnantajiin

Tule mukaan Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin moniammatilliseen työyhteisöön!

Meillä osaamisesi kehittyy vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä ammatillisen tuen. Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija. Vastaamme erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle. Voimmekin ylpeästi todeta olevamme puolen Suomen sairaala.

Tule tekemään merkityksellistä työtä Oulun kaupungin hyvinvointipalveluihin! Meillä on avoinna useita hoitoalan vakinaisia tehtäviä sekä eri pituisia kesätöitä tai työkeikkoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn. Sinulla on loistava mahdollisuus kehittää meillä sairaanhoidollista osaamistasi ja olla tukena asiakkaille, joille apusi on korvaamatonta.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Coronaria on 100 % suomalainen terveydenhuollon erikoisosaaja. Etsimme jatkuvasti alamme huippuja tai sellaisiksi aikovia erilaisiin terveydenhuollon sekä kuntoutus- ja terapiapalveluiden tehtäviin.

Tarjoamme mielekkäitä ja ammatillisesti haastavia työtehtäviä sekä hyviä vaikutusmahdollisuuksia oman työn hallintaan. Me coronarialaiset olemme mukavaa ja mutkatonta porukkaa, jolla on iloinen tekemisen meininki. Henkilöstötyytyväisyytemme on 4/5. 

Tarjoamme avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ympäri Suomen. Meillä työ on merkityksellistä ja innovatiivista. Töitä tehdään yhdessä Suomen mukavimpien työkaverien kanssa. Olemme Attendolla aloittaneet muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa. Haluamme kohdata toisemme ja asiakkaamme hyvin ja yksilöllisesti.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toiminta-alue on Raahe, Pyhäjoki ja Siikajoki. Kuntayhtymä tunnetaan monipuolisista, ihmisläheisistä ja asiakkaiden tarpeet huomioivista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista. Työkulttuuriimme kuuluu asiakkaan ja hänen lähipiirinsä, työntekijöiden, työympäristön ja koko väestön terveyden edistäminen.

Meidät tunnetaan myös laadukkaana ja kehittyvänä, monitaitoisesta henkilöstöstään huolta pitävänä sosiaali- ja terveydenhuollon toimijana.

Siikalatvan hyvinvointipalvelut tuottaa Mehiläinen. Luomme parempaa terveyttä ja hyvinvointia, ja tavoitteenamme ovat aina tyytyväiset asiakkaat. Olemme mukana sosiaali- ja terveysalan muutoksessa vahvana suunnannäyttäjänä huippuosaamisellamme ja alati kehittyvillä digitaalisilla palveluillamme. Tule meille töihin!

Aitoa elämää Pohjois-Pohjanmaalla

Mitä Pohjois-Pohjanmaa tarjoaa työelämään ja vapaa-aikaan? Tutustu tarinoihin!

kampanjan logot
kuntien logot
te-palvelut logo