Mies toimistossa ja Lapin luonnossa
Teknologia

Töissä olet ICT-alan ammattilainen. Kehität uraauurtavaa teknologiaa käytettäväksi laitteissa ja sovelluksissa ympäri maailmaa, rakennat tulevaisuuden terveydenhuollon tietojärjestelmäratkaisuja tai työskentelevät vaikkapa merenkulkualalla hyödynnettävien uusien tietoliikenneratkaisujen parissa. 

Vapaalla viihdyt viheriöillä, suuntaat sulkapallomatsin jälkeen rentouttaviin löylyihin tai nautit raikkaan virkistävästä tuulenvireestä veneilyreissulla. Mereltä, metsäpoluilta ja tunturimaisemista on lyhyt matka kaupungin sykkeeseen, ja olipa toiveissasi rauhallinen koti maalla tai kämppä kaupungin keskipisteessä, löydät mieluisan asunnon erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Pohjois-Pohjanmaalla on ohjelmistokehittäjille ja muille teknologia-alan ammattilaisille hyvin töitä – ja työ ja vapaa-aika ovat täydellisessä tasapainossa. On ihan tutkittu ja todistettu juttu, että täällä asuvat leppoisat ihmiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä elämäänsä.

Tule töihin Pohjois-Pohjanmaalle – Vain parhaita puolia elämääsi!
 

Avoimet työpaikat

Pohjois-Pohjanmaalta löytyy teknologia-alan ammattilaisille hyvin töitä – ja lukemattomia tapoja nauttia vapaa-ajasta.

Katso avoimet työpaikat.

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan parhaisiin työmahdollisuuksiin

Talenom on edelläkävijä taloushallinnon digitalisoinnissa ja siihen liittyvässä teknologisessa osaamisessa. Digitaaliset palvelut -yksikkö tuottaa sekä Talenomin omien että asiakkaille tarjottavien ohjelmistojen jatkuvaa kehitystä sekä ylläpitoa. Yksikön vastuulla ovat myös Talenomin teknologiset suuntaukset, ohjelmistorobotiikka ja tietojärjestelmien rajapinnat. Kaikkiaan yksikössä toimii noin 100 digitaalisten palveluiden, ohjelmistosuunnittelun ja liiketoimintaprosessien osaajaa.
 
Tule töihin Talenomin Digiyksikköön! Talenomilla sinulla on mahdollisuus keskittyä laatuun ja tehdä hyvää jälkeä. Meillä on vahvaa toimialaosaamista, hyvää dataa ja nykyaikaiset työkalut, jotka tukevat tiimimme tekemistä. Teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.
 
Tulevaisuuden näkymämme ovat vahvat, ja haemmekin kokeneita ohjelmistokehittäjiä digitiimiimme. Organisaatiossamme on matala hierarkia sekä kotoisa ja hyvä työilmapiiri.

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun.
 
Bittiumilla saat laittaa itsesi likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvässä porukassa ja olla ylpeä aikaansaannoksistasi. Täällä viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda uutta. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Join Nokia Oulu – The Home of Radio! In Oulu we have now open positions for many different field from entry level to specialist role. 

Working at Nokia we provide you with a learning culture and support you in your personal development and career growth. 
In the world of connected technology, change happens fast, and we need to react fast too. 
The work we do is sometimes tough, but we encourage each other have fun along the way.

We welcome you to work with us with future Mobile Networks technologies!  

Haltian tarjoaa todella monipuolista tekemistä - eikä ainoastaan yhden tuotteen tai laitteen parissa, vaan projekteja ja tehtävää löytyy erittäin laajalla skaalalla. Täällä pääset työskentelemään todella osaavien kollegoiden kanssa sellaisten asioiden parissa, joita kukaan ei ole vielä aiemmin tehnyt! Meillä asioista puhutaan suoraan ja ihmisiin panostetaan.

Haltian on koko ajan kasvava yritys, joka hakee jatkuvasti monenlaisia osaajia tiimiinsä. Tällä hetkellä haussa on muun muassa ohjelmistopuolen asiantuntijoita.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin (haltian.com)
Katso esittelyvideo (youtube.com)
Tutustu Haltian työntekijätarinoihin (haltian.com)
 

UROS is an innovation leader, committed to growth and unafraid to lead the way and make bold expansions into new markets and industries. This is the place for those who want to make an impact in their sector, their region and around the world. Those who want to be part of forming a unique ecosystem of IoT and smart connectivity.

Our people join us from many backgrounds and cultures, but all share a number of important qualities. These include ambition, curiosity, commitment and a drive for continuous personal growth and development. Above all, we value a dynamic attitude in inspired doers that make things happen.

We offer a non-corporate, casual, entrepreneurial and proactive work environment. As part of the team you’ll have a chance to take responsibility and make a significant impact in your field and to develop yourself further. The typical functions range from Software and Web Development to Testing, Design, Marketing and B2B sales.

MediaTek is looking for people with passion and a great work ethic who have a broad set of technical skills. We want employees who are ready to master new technologies and tackle some of the industry’s greatest challenges to have a positive impact on billions of future users. From 4G and 5G smartphones to tablets and digital television, MediaTek employees are changing the industry one innovative product after another. 

We pride ourselves on having a global, accomplished and collaborative team culture and a competitive compensation and benefits package. We know that every employee makes important contributions, and that every employee is integral to our success.

The Qt Company on globaali ohjelmistoyritys, jonka oma johtava teknologia vaikuttaa miljoonien laitteiden ja sovellusten taustalla. Kansainväliset yhtiöt ja ohjelmoijat ympäri maailman luottavat Qt:n teknologiaan. Qt:n osaamista hyödynnetään niin pöytäkoneissa, sulautetuissa järjestelmissä kuin mobiililaitteissakin. Kyseessä voi olla vaikka auton IVI-keskikonsolinäyttö, lentokoneen istuimen viihdejärjestelmä, tulostimen kosketusnäyttö tai teollisuuden kone. 

Teemme mahtavia tuotteita, mutta mahtavinta yhtiössämme ovat ihmiset. Tiimimme jäsenet ovat oman alansa eksperttejä, jotka innostuvat ja inspiroituvat työstään. Työ kannustavassa työyhteisössämme ja uusien innovaatioiden äärellä on hauskaa. Yhtiömme palveluksessa työskentelee noin 440 henkeä, ja haemme jatkuvasti osaajia kehittämään kanssamme entistä parempia tuotteita sekä parempaa tulevaisuutta!

Telenor Maritime on jo vuodesta 2004 lähtien ollut edelläkävijän roolissa määrittelemässä ja kehittämässä luotettavia tietoliikenneratkaisuja merenkulun ja muiden kriittisten toimialojen käyttöön. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä yli 100 työntekijää Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Arendalissa Norjassa, ja Oulussa kasvavassa tiimissämme työskentelee yli 20 rautaista ammattilaista. Olemme osa Telenor-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista matkapuhelinoperaattoreista. 
 
Tule meille töihin! Tarjoamme mielenkiintoisia ja tärkeitä työtehtäviä tietoliikenneratkaisujen parissa kansainvälisessä yrityksessä. Työympäristömme on avoin, joustava ja läpinäkyvä, ja ammattitaitoisessa tiimissämme on aidosti kiva tehdä töitä hyvällä meiningillä. Meillä on myös kilpailukykyinen palkkaus ja erinomaiset työsuhde-edut.

Kehittäminen ja teknologiat -organisaatiomme vastaa osaltaan OP Ryhmän palveluiden ja järjestelmien kehittämisestä ja tuottamisesta asiakkaillemme sekä muille OP:n toiminta-alueille. Vastaamme OP:n ICT-strategiasta, teknologialinjauksista ja arkkitehtuurista sekä huolehdimme yhteisistä alustoista ja infrastruktuurista. Pidämme myös huolen OP-ryhmän kyberturvallisuudesta.
 
Meillä työskentelee yli 5000 ICT-alan ammattilaista, joista 1100 OP:n työsuhteessa. Organisaatiossamme on aito halu kehittyä ja uudistua. Meillä on ihmisläheinen ote työhön, panostamme vahvasti henkilöstömme kehitykseen ja tarjoamme työntekijöillemme moninaisia urapolkuja. 

Olemme yksi Suomen suurimmista softataloista, joten meillä pääset mukaan kehittämään palveluita, jotka vaikuttavat miljoonien suomalaisten arkeen. Tehtävänimikkeitämme ovat muun muassa Solution Analyst, Reliability Engineer, Test Engineer, Product Owner, Developer sekä Data Scientist.

Eskolla rakennetaan tulevaisuuden terveydenhuollon tietojärjestelmäratkaisuja iloisessa ja tavoitteellisessa ilmapiirissä. Koko organisaatiomme on Suomessa, ja koska asiakkaamme ovat myös omistajiamme, asiakkaat ovat lähellä jokaista työntekijäämme. 

Eskon moniammatillisessa tiimissä työskentelee sekä ICT-alan että terveydenhuollon asiantuntijoita. Tällä hetkellä kaipaamme tiimiimme erityisesti kokeneita koodareita: backendin, frontendin tai koko full stackin hallitsevia ohjelmistosuunnittelijoita.

Työ ja vapaa-aika ovat Eskolla aidosti tasapainossa, ja meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Tutustu tarkemmin Eskoon (eskosystems.fi)
Tutustu Eskon avoimiin työpaikkoihin (eskosystems.fi)
 

Oulu on leppoisa ja kompakti Pohjois-Pohjanmaan pääkaupunki, jossa houkuttelevista työmahdollisuuksista, laadukkaista palveluista ja innostavista elämyksistä ei ole koskaan pulaa. Vaikka Oulu on Suomen 5. suurin kaupunki, arkesi ei kulu täällä ruuhkissa jumittelemalla. Omaan viihtyisään kotiisi saat neliöitä moninkertaisesti enemmän kuin samaan hintaan pääkaupunkiseudulla, ja keskustan urbaanista sykkeestä on lyhyt matka upeisiin luontoseikkailuihin. Entäpä kulttuuri ja hauskanpito? Löytyy ja onnistuu!

Työelämässä pääset kehittymään ja loistamaan tässä pohjoisen kasvun keskuksessa. Kiinnostavia, aidosti merkityksellisiä töitä löytyy moneen makuun alueen innovatiivisista yrityksistä ja maailmanluokan ammattilaisten parista alalta kuin alalta.

Oulusta löydät siis kaikkea, mitä voit toivoa unelmiesi kaupungilta. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja ala oululaiseksi!

Kempele on helmi Oulun eteläpuolella.

Kunta kasvaa kovaa vauhtia niin väkimäärältään kuin yritystenkin osalta. Kempele investoi jatkuvasti uusiin koulurakennuksiin ja muihin palveluihin.

Meitä onkin kehuttu hyväksi paikaksi asua – olemme tutkitusti Suomen edullisin kunta omakotiasujalle. Etäisyydet ovat pienet: 10 minuuttia niin Oulun keskustaan kuin lentokentällekin, ja junalla pääset vaikka Helsinkiin. Kempele yhdistää maaseudun ja kaupungin parhaat puolet – meillä asut urbaanisti kerrostalossa tai rauhallisella alueella uudenkarheassa omakotitalossa.

Aitoa elämää Pohjois-Pohjanmaalla

Mitä Pohjois-Pohjanmaa tarjoaa työelämään ja vapaa-aikaan? Tutustu tarinoihin!

Kampanjayritysten logot
Kuntien logot ja EU