hitsaustyö käynnissä
Teollisuus

Töissä olet teollisuuden ammattilainen. Valmistat esimerkiksi huippulaitteita energian tuotantoon tai käsissäsi syntyy markkinoiden parhaita puutaloja. Vapaalla fatbike vie sinut vauhdikkaille poluille. Lenkin jälkeen grillailet perheen kanssa oman pihan rauhassa. Nauti hienoista eräilymaastoista, metsästä ja kalasta ja seikkaile! Mereltä, metsäpoluilta ja tunturimaisemista on lyhyt matka kaupungin sykkeeseen, ja tapahtumat festareista tiukkoihin urheilumatseihin tuovat arkeen potkua.
 
Pohjois-Pohjanmaalla on paljon mielenkiintoisia työpaikkoja teollisuuden ammattilaisille – ja tilaa ja tekemistä parhaaseen vapaa-aikaan. On ihan tutkittu ja todistettu juttu, että täällä asuvat leppoisat ihmiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä elämäänsä.
 
Tule töihin Pohjois-Pohjanmaalle – Vain parhaita puolia elämääsi!

             

Avoimet työpaikat

Pohjois-Pohjanmaalta löytyy metalli- ja puuteollisuuden sekä elintarvikealan ammattilaisille hyvin töitä – ja lukemattomia tapoja nauttia vapaa-ajasta.

Katso avoimet työpaikat.

                         

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan parhaisiin työnantajiin ja kuntiin

Hae mukaan Hanhikivi 1 -hankkeeseen, yhteen Suomen suurimmista projekteista!
Tarjoamme töitä niin kokeneille ammattilaisille kuin uraansa vasta aloittaville työntekijöille. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä projektissa yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa.
Pääasiassa haemme ammattilaisia tekniikan alalta, mutta tarjoamme uramahdollisuuksia myös mm. tiedon- ja projektinhallinnan, laadunvalvonnan, hallinnon ja viestinnän ammattilaisille. Fennovoimassa ja Hanhikivi 1 -hankkeessa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kasvuun ja oman osaamisen kehittämiseen mielenkiintoisissa ja merkityksellisissä työtehtävissä!

Tervetuloa Miilukangas-konserniin monipuolisiin töihin! Tarjoamme töitä niin pitkäaikaisille alan osaajille kuin vastavalmistuneillekin. Olemme kotimainen pitkän linjan metalli- ja rakennusalan toimija, jonka liiketoiminta ulottuu kansainvälisille markkinoille. Olemme vakaa työnantaja, jonka työsuhteissa viihdytään erityisen pitkään. Vaativat tuotteet ja erikoisosaamisen tarpeet takaavat mielenkiintoiset työtehtävät ja polun omaan ammatilliseen kehitykseen mukavassa työyhteisössä. Haemme koko ajan konepaja- ja rakennusalan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia.

Kalajoki on poikkeuksellisen menestynyt kaupunki pohjoissuomalaisten kuntien joukossa. Väestömme kasvaa, olemme Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki ja taloutemme on tasapainossa. Vahvan taloutemme perusta on menestyvän yritystoiminnan myötä vahvistuva kaupungin tulopohja sekä ennakkoluulottomasti ja ketterästi järjestetyt kunnalliset palvelut. Eri mittauksissa Kalajoki on todettu yhdeksi Pohjois-Suomen elinvoimaisimmista kunnista.

Matkailukeskuksen vahva kehitys luo houkuttelevaa asuinympäristöä, ja elinkeinorakenteen monipuolisuus tarjoaa työmahdollisuuksia myös puolisoille. Vahvimmat toimialat ovat metalli- ja puunjalostusteollisuus, ympäristö- ja infra-ala, rakentaminen, alkutuotanto ja matkailu. Alueelle on tehty myös mittavia energia-alan investointeja muun muassa tuuli- ja aurinkovoimaan.

Kalajoella sijaitsee yhteensä noin 1300 yritystä, ja yrityksiä on useilla teollisuuden eri toimialoilla. Suurimmat työllistäjämme ovat Andament Group Oy, Ferral Components Oy, Fortaco Oy, Finnmaster Boats Oy, HSK Sähkö Oy, Junnikkala Oy, Kalajoen kaupunki, Oy Kati Ab, Kensapuu Oy, Rahjan Huolinta Oy, Solar Kaihdin Ky sekä Topi-Keittiöt Oy.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Oulu on leppoisa ja kompakti Pohjois-Pohjanmaan pääkaupunki, jossa houkuttelevista työmahdollisuuksista, laadukkaista palveluista ja innostavista elämyksistä ei ole koskaan pulaa. Vaikka Oulu on Suomen 5. suurin kaupunki, arkesi ei kulu täällä ruuhkissa jumittelemalla. Omaan viihtyisään kotiisi saat neliöitä moninkertaisesti enemmän kuin samaan hintaan pääkaupunkiseudulla, ja keskustan urbaanista sykkeestä on lyhyt matka upeisiin luontoseikkailuihin. Entäpä kulttuuri ja hauskanpito? Löytyy ja onnistuu!

Työelämässä pääset kehittymään ja loistamaan tässä pohjoisen kasvun keskuksessa. Kiinnostavia, aidosti merkityksellisiä töitä löytyy moneen makuun alueen innovatiivisista yrityksistä ja maailmanluokan ammattilaisten parista alalta kuin alalta.

Oulusta löydät siis kaikkea, mitä voit toivoa unelmiesi kaupungilta. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja ala oululaiseksi!

Kempele on helmi Oulun eteläpuolella.

Kunta kasvaa kovaa vauhtia niin väkimäärältään kuin yritystenkin osalta. Suurimmat työllistävät toimialamme ovat rakentaminen, teollisuus sekä kaupan ala. Kempele investoi jatkuvasti uusiin koulurakennuksiin ja muihin palveluihin.

Meitä onkin kehuttu hyväksi paikaksi asua – olemme tutkitusti Suomen edullisin kunta omakotiasujalle. Etäisyydet ovat pienet: 10 minuuttia niin Oulun keskustaan kuin lentokentällekin, ja junalla pääset vaikka Helsinkiin. Kempele yhdistää maaseudun ja kaupungin parhaat puolet – meillä asut urbaanisti kerrostalossa tai rauhallisella alueella uudenkarheassa omakotitalossa.

Vaivatonta elämää Suomen maantieteellisessä keskipisteessä! Siikalatvalla nautitaan väljästä, mukavasta asumisesta, jossa puhdas luonto ovat lähellä. Kattavien palvelujen lisäksi kunnassa riittää tekijöille töitä. 

Tervetuloa keskellä luontoa sijaitsevaan vireään ja vihreään kaupunkiin, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyviä liikunta- ja kulttuuripalveluja. Myös lasten ja nuorten koulutus- ja harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupunki on tunnettu esimerkiksi harvinaislaatuisen upeasta luonnosta ja rakastetusta Haapavesi Folk -kansanmusiikkifestivaalista.

Jätä hyvästit ruuhkille, pysäköintimaksuille ja kiireelle! Raahen seutu tarjoaa töiden lisäksi tilaa hengittää ja aikaa syventyä sinulle tärkeisiin asioihin. Raahen seutukunta on kolmen kunnan ja 32 500 asukkaan ainutlaatuinen yhdistelmä rannikon kaupunkielämää ja maaseudun rauhaa vain tunnin matkan päässä Oulusta. Asuminen seudulla on paitsi mukavaa ja turvallista myös edullista. Kuituyhteyksien ansiosta etätyötkin hoituvat valonnopeudella!

Aitoa elämää Pohjois-Pohjanmaalla

Mitä Pohjois-Pohjanmaa tarjoaa työelämään ja vapaa-aikaan? Tutustu tarinoihin!

kuntien logot
Ely-keskuksen ja te-palvelujen logot