Kysely: Haluatko osa-aikatyöhön

News

Selvitämme Etelä-Pirkanmaalla asuvien halukkuutta osa-aikaiseen työskentelyyn. Kyselyn toteuttaja on OTA Etelä-Pirkanmaa - Osaava työnantajuus -hanke.

Kerro ajatuksesi osa-aikatyöstä

Hei sinä nuori (vähintään 14 vuotta 2024 täyttävä), opiskelija, työtön, eläkeläinen tai jostakin muusta syystä työvoiman ulkopuolella oleva. Haluatko osa-aikatyöhön?

Selvitämme Etelä-Pirkanmaalla (Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Urjala) asuvien halukkuutta osa-aikaiseen työskentelyyn. Osa-aikatyöksi kutsutaan työtä, jossa työntekijän työaika on lyhyempi kuin samaa työtä tekevän kokoaikaisen työntekijän työaika. Työaika voi olla lyhyempi päivä- tai viikkotasolla, kuukauden tai jopa vuoden jaksolla.

Haluamme kuulla ajatuksiasi myös siitä, miten työntekijä ja työnantaja voisivat helpommin löytää toisensa. Vastaamalla olet mukana kehittämässä työllisyyttä Etelä-Pirkanmaalla.

Kerro ajatuksesi ja vastaa lyhyeen kyselyyn 31.10. mennessä

Kyselyn toteuttaja on OTA Etelä-Pirkanmaa – Osaava työnantajuus -hanke.

OTA Etelä-Pirkanmaa – Osaava työnantajuus  / UrAVa ry

Hankeaika: 1.3.2024 – 28.2.2027

Hankkeen tavoite: Hankkeen tavoitteena on kasvattaa alueen työnantajien osaamista ja rohkeutta työllistää monimuotoista – ulkomaalaistaustaista sekä osatyökykyistä – työvoimaa ja näiden toimien avulla saada helpotusta työvoimapulaan ja kohtaanto-ongelmaan. Lisäksi tavoitteena on löytää keinoja integroida  työvoima yrityksen toimintakulttuuriin ja auttaa organisaatioita ylipäätään toimimaan houkuttelevana työnantajana.

Hanketyöntekijät: Hankepäällikkönä toimii Tuija Hyyrynen, sekä kaksi muuta työntekijää.

Hankkeen talous: Koko hankeaikana (3 vuotta) hankkeessa käytetään rahaa lähes 600.000 € (595.368 €). Tästä alueen kuntien (Akaa, Urjala, Valkeakoski, Pälkäne) yhteenlaskettu osuus on 119.066 € eli 20% hankkeen kokonaisarvosta. Loppuosa rahoituksesta saadaan EU -rahoituksena (ESR+).

Lue lisää OTA-hankkeesta Valkeakosken kaupungin työllisyyspalvelut-sivulta