TNO Pohjois-Karjala – Riveria tuottaa täsmätietoa koulutusalojen keskeisistä työtehtävistä

Nyheter

Riveria tuottaa videoita koulutusalojen keskeisistä työtehtävistä ohjauspalveluiden ja koulutusaloista kiinnostuneiden hakijoiden uravalinnan tueksi.

Kuvituskuva kosmetologi.

Videotuotanto on osa Riverian kehittämistyötä TNO Pohjois-Karjala – tietoa, neuvonta ja ohjausta pohjoiskarjalaisten menestykseksi -hankkeessa. Hankkeen toimintakauden aikana (1.3.2024 – 31.12.2026) tuotetaan vähintään 20 koulutusalasta videot, joissa tulee esille työnkuvaan sisältyvät keskeiset työtehtävät. Kuvaukset toteutetaan aidoissa työympäristöissä.

Videot mahdollistaa TNO-hanke

TNO-hanke kuuluu Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmaan ja toimintalinjaan 4. Työllistyvä, osaava ja osallistuva Suomi sekä erityistavoitteeseen 4.1. Polkuja töihin. TNO-hanke on Euroopan sosiaalirahaston osarahoittama ryhmähanke (ESR +), jonka päätoteuttaja on Joensuun kaupunki ja muita osatoteuttajia ovat Itä-Suomen yliopisto, Karelia ammattikorkeakoulu Oy ja Rastor-instituutti ry sekä Riveria.

Kosmetologi työskentelee kauneuden ja hyvinvoinnin äärellä -video

Kosmetologin työhön sisältyy kauneudenhoitotyötä – kasvojen, käsien, jalkojen ja vartalon ihon perus- ja erikoishoitoja, ihonhoidon ohjausta ja ehostusta – kauneudenhoitotyötä, myynti- ja markkinointitehtäviä sekä tuote-esittelyä. Hoitotyössä kosmetologi suunnittelee, toteuttaa ja markkinoi asiakkaalle kasvojen, vartalon, jalkojen ja käsien hoitoja sekä ehostuspalveluja. Hän myy ihonhoitotuotteita ja ohjaa asiakasta ihon ja kehon kotihoidossa sekä neuvoo ja ohjaa asiakasta ihotyypille soveltuvien ihonhoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Aiheesta muualla