Riverian Tulevaisuuden duuni -kiertue avaa uramahdollisuuksia eri aloilla

Nyheter

Tulevaisuuden duuni – työelämä- ja jatko-opintopäivät-tapahtumasarja on jälleen menossa Riveriassa. Kiertuetta järjestetään kuudetta kertaa.

Kuvituskuva studiolähetyksestä. Kuvassa ihmisiä sekä kuvauskalustoa.

Tulevaisuuden duuni – työelämä- ja jatko-opintopäivät-tapahtumasarjan tavoitteena on Riverian opiskelijoiden ja alumnien urasuunnittelun, työllistymisen ja jatko-opintoihin sijoittumisen tukeminen.

Riveriassa järjestetään tällä syyskaudella yhteensä 11 Tulevaisuuden duuni -tapahtumaa.  Vaikka tapahtumat on suunniteltu Riverian opiskelijoille, striimattuja lähetyksiä voivat seurata kaikki kiinnostuneet. Lähetyksiä voi seurata joko reaaliaikaisesti tai tallenteelta kaksi viikkoa lähetyksestä. Niiden seuraamisesta on erityisesti hyötyä, jos oma alavalinta mietityttää ja aloista ja niiden tarjoamista uramahdollisuuksista haluaa saada lisätietoa.

Osa tapahtumista toteutetaan vierailemalla alan yrityksissä, osassa vieraat kutsutaan Riveriaan ja loput ovat striimattuja lähetyksiä. Omia tapahtumia järjestetään eri paikkakuntien maahan muuttaneille Riverian opiskelijoille. Tapahtumiin kutsutaan mukaan myös kaikki paikkakunnalla asuvat maahan muuttaneet Riverian opiskelijoiden lisäksi.

Lähetysten juontajina ja vieraiden haastattelijoina toimivat Riverian opiskelijat tai henkilöstön edustajat. Striimatut lähetykset ovat saaneet vuosittain runsaasti katsojia ympäri Suomen.

Aiheesta muualla

Tulevaisuuden duuni (riveria.fi)