Oppisopimuksella töihin ja myytävä yritys TE-livessä

Nyheter

Tutustu avoimiin työpaikkoihin, työnantajiin ja koulutuksiin lähetystallenteita katsomalla!

Kuvassa on TE-liven tunnus ja valokuva, missä on kolme laitostyöntekijää rinnakkain hymyilemässä, toisessa kuvassa näkyy myytävän yrityksen ikkuna.

Lähetykset muistuttavat tv-ohjelmaa ja esittelevät aihetta monipuolisesti ja kiinnostavasti.

 

Oppisopimuksella Saimaan Tukipalveluille töihin

Saimaan Tukipalveluilla on haussa työtehtäviä siivous- ja laitospalveluun sekä ruokahuollon tehtäviin. Koulutus näihin tehtäviin Saimaan Tukipalveluilla ei ole välttämätön, sillä osaajia koulutetaan oppisopimuksella myös työssäolon aikana. Hakuaika paikkoihin on alkanut to 29.8. ja päättyy to 19.9.2024. Katso tallenteelta lisätietoa avoimista paikoista ja oppisopimusopiskelusta.
Voit myös tutustua laitoshuoltajan, ruokapalvelutyöntekijän, kokin sekä poolilaisen työhön "Tutustu työhömme"-tapahtumissa:

  • ke 4.9.2024 Imatralla Vuoksenniskan koululla, lähtö vanhan koulun pääovien edestä 
  • to 5.9.2024 Lappeenrannassa Kesämäen koululla, lähtö koulun keskellä olevalta urheilukentältä

Kierrokset alkavat klo 14 ja kestävät arviolta noin 2 tuntia. Kierroksen jälkeen on mahdollista täyttää hakemus suoraan paikan päällä.

Yrittäjäksi Logistiikka Koulutus V&P Oylle?

Oletko miettinyt valmiin yrityksen ostamista? Logistiikka Koulutus V&P Oy on perustettu vuonna 2009 ja nykyisellä paikallaan se on toiminut jo reilun 10 vuotta. Yritys tarjoaa erilaisia koulutuksia liittyen muun muassa logistiikkaan, työturvallisuuteen, tulityöhön, ensiapuun ja moneen muuhun. Nyt yritys etsii toiminnalleen jatkajaa. Nykyinen yrittäjä myy tai tarvittaessa vuokraa Kouvolan keskustan kupeessa olevat toimitilat, jossa on luokkatilat 30 henkilölle.