SHIFT törmäyttää tulevaisuuden tekijöitä ja työnantajia

Nyheter

SHIFT Business Festivalia on järjestetty vuodesta 2016 lähtien. Tänä vuonna festivaali pitää ensimmäistä kertaa sisällään opiskelijoille ja työnhakijoille suunnatun rekrytapahtuman.

Kuvituskuva.

SHIFT Business Festival järjestetään 29.-30.5.2024 Turun Tiedepuistossa. Varsinais-Suomen suurimman businesstapahtuman teemana on tänä vuonna menestys.

Maksuton rekrytapahtuma järjestetään SHIFTin kakkospäivänä 30.5. klo 12–15 Vierailukeskus Joessa. Tapahtumaan on tulossa toistakymmentä työnantajaa, joilla on tarjolla eri alojen työ- ja harjoittelupaikkoja. Paikalle odotetaan etenkin alueen oppilaitosten opiskelijoita, mutta tapahtuma on avoin kaikille uusista työmahdollisuuksista kiinnostuneille.

Näkökulmia tulevaisuuden työelämään ja yrittäjän uratarina

Tapahtuman ohjelmalavalla nähdään muun muassa futuristi Niko Herlin Great Minds Oy:stä. Herlinin työtä on auttaa ihmisiä ja yrityksiä työelämän murroksessa, ja SHIFTin lavalla hän jakaakin ajatuksiaan tulevaisuuden työelämästä.

Lisäksi Smooth It Oy:n yrittäjä Irina Nurmi tulee kertomaan oman uratarinansa. Samalla hän jakaa vinkit rekrytointiin sekä työnantajille että työntekijöille.

Lavalla nähdään myös The Voice of Finland -finalisti Emmi Saunders sekä innovaatiotalo Raision puheenvuoro. Juhani Koskinen tekee päivän aikana livehaastatteluja paikalla olevista yrityksistä.

TE-toimisto tuo osastolleen eri alojen työnantajia

Varsinais-Suomen TE-toimisto on mukana SHIFTin rekytapahtumassa. TE-toimisto palvelee kaikkia työnhakijoita, mutta tällä kerralla tietoa ja tukea on saatavilla erityisesti merille, matkailu- ja ravintola-alalle sekä luoville aloille työllistymiseen.

TE-toimiston osastolta löytyy myös ihan konkreettisesti näiden alojen työpaikkoja. Osastolla vierailevat Viking Line sekä Unica-ravintolat, jotka rekrytoivat tälläkin hetkellä. Lisäksi paikalla on Osuuskunta Vastavärit kertomassa yrittäjyydestä luovilla aloilla.

Aiheesta muualla