Tapahtumista työllisyyttä

Nyheter

Vierailu työllistymistä edistävissä tapahtumissa kannattaa.

Nuori mies kättelee vastapäistä naista.

Kaakkois-Suomen TE-toimisto on vuoden loppua kohti mukana monissa työllistymistä edistävissä tapahtumissa. Tule sinäkin! Tässä jo poimintoja tulevista, seuraa päivittyvää tapahtumakalenteriamme!

Kouvolan turvallisuus & Viranomaiset Manskilla 

Tapahtuma jalkauttaa jälleen eri viranomaistahot ja järjestöt Kouvolan kaupunkikeskustaan pe 13.9. klo 9–15. Tapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus tutustua eri tahojen toimintaan sekä esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Kaakkois-Suomen TE-toimisto ja Kaakkois-Suomen ELY-keskus ovat mukana tapahtumassa yhteisellä esittelypaikalla (12–13). 

Työnhaun pikatreffit Ohjaamoissa 

Työnhaun pikatreffeillä työnantajat kertovat haussa olevista tehtävistä kiinnostuneille nuorille. Tilaisuudet Ohjaamo Kouvolassa to 19.9 ja to 17.10. sekä to 14.11. klo 14–16 sekä Ohjaamo Kotkassa ke 25.9. klo 14–16.

Taitoa ja työkokemusta rekrytointitapahtuma Kouvolassa

Kouvolan kaupungintalolla ti 1.10.2024 klo 13–15.30. Tapahtuma on avoin kaikille työnhakijoille, jotka haluavat kehittää itseään ja löytää uusia työmahdollisuuksia tai kehittää jo olemassa olevaa ammattitaitoaan työmarkkinoiden vaatimuksiin. 

Etelä-Kymenlaakson työ- ja vapaa-ajan messut

Kotkan Merikeskus Vellamossa järjestetään ke 9.10.2024 klo 13–16 työ- ja vapaa-ajan messut. Kävijöiksi odotetaan eteläkymenlaaksolaisia, eri syistä maahan muuttaneita ihmisiä, jotka etsivät työmahdollisuuksia ja vapaa-ajan toimintaa. Mukaan on kutsuttu työnantajia, järjestöjä ja oppilaitosten edustajia sekä Kotkan, Haminan ja Pyhtään kaupungin palveluiden edustajia. TE-palvelut pitävät messuilla CV-klinikkaa ja sen yhteydessä messukävijöillä on mahdollisuus ammattimaisen valokuvan ottamiseen ansioluetteloa varten. 


Lisätietoja