Yrityksen kestävä kasvu -työpajasarja antaa työkaluja kehittämiseen

Nyheter

Yrityksesi kasvu ja menestyminen edellyttävät selkeää strategiaa, konkreettisia tavoitteita ja kykyä jalkauttaa ne arkeen. Yrityksen kestävä kasvu -työpajasarja tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan liiketoiminnan kehittämiseen.

Työpajojen sisällöt tiivistetysti

Työpaja 1: Nykytilanteen analysointi ja kasvupotentiaalin kartoitus 25.9.2024

Ensimmäisessä työpajassa keskitymme yrityksesi nykytilanteen analysointiin ja kasvumahdollisuuksien tunnistamiseen. Työpajan avulla saat selkeän käsityksen yrityksesi vahvuuksista, heikkouksista ja kasvupotentiaalista.

Työpaja 2: Kasvustrategian ja tavoitteiden kirkastus 10.10.2024

Toisessa työpajassa asetamme selkeät kasvutavoitteet ja määrittelemme vision, mission sekä arvot, jotka toimivat konkreettisina työkaluina yrityksesi toiminnan ohjaamisessa. Lopuksi laadimme kasvustrategian, joka vie yritystäsi kohti asetettuja tavoitteita.

Työpaja 3: Kasvua vahvalla toimintasuunnitelmalla 6.11.2024

Kolmannessa työpajassa luomme toimintasuunnitelman, joka sisältää selkeät toimenpiteet, aikataulut ja mittarit. Opit, miten strategiasta tehdään konkreettinen toimintasuunnitelma, jota voit helposti seurata ja toteuttaa.

Työpaja 4: Strategian ja toimintasuunnitelman jalkauttaminen 27.11.2024

Neljännessä työpajassa keskitymme siihen, kuinka strategia ja toimintasuunnitelma jalkautetaan yrityksesi arkeen. Työpajassa käsitellään kasvun, uudistumisen ja muutoksen johtamista sekä viestintää, jotta koko organisaatio on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin.

Miksi osallistua työpajoihin?

  • Kokonaisvaltainen kehitys: Saat tarvittavat tiedot ja käytännön taidot, jotka auttavat sinua viemään yrityksesi seuraavalle tasolle.
  • Käytännönläheiset työkalut: Työpajat tarjoavat konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää suoraan omassa liiketoiminnassasi.
  • Räätälöityä oppia: Sisältö suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan, jotta saat mahdollisimman paljon hyötyä.
  • Verkostoitumismahdollisuus: Tapaat muita yrittäjiä, mikä tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja oppia toisilta.

Työpajat järjestetään kello 9 - 15 Raahessa Korsu Oy:n Koulutustilassa, osoitteessa Ollinkalliontie 10. Osallistujamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on avoinna Raahen seudun kehityksen verkkosivuilla.

Varmista yrityksesi kasvun edellytykset – ilmoittaudu mukaan nyt!

Työpajat järjestää Raahen seudun kehityksen hallinnoima ja EU:n osarahoittama Tupla Kit -hanke.

Aiheesta muualla

Yrityksen kestävä kasvu -työpajasarja

Yrityksen kestavä kasvu-tyopajasarja (raahenseudunkehitys.fi)