Nytt på Jobbmarknaden: Du kan nu beställa till din e-post en anmälan om nya lediga arbetsplatser och söka jobb enligt språk

Nyheter

Vi har lagt till nya sökkriterier till sökningen av lediga arbetsplatser och en Platsvakt som underlättar sökningen av passligt arbete. Dessutom har vi gjort olika tekniska korrigeringar.

Vi har förbättrat funktionaliteterna på Jobbmarknaden och lagt till en Platsvakt. Du kan nu välja de sökkriterier du vill ha och beställa ett meddelande om nya jobb bekvämt till din e-post.

Vakten skickar ett e-postmeddelande när en ledig tjänst som motsvarar dina sökkriterier publiceras på Jobbmarknaden. Du kan själv bestämma hur ofta e-postmeddelandet skickas till dig. Meddelandet skickas endast om nya jobb som matchar dina sökkriterier har publicerats. Platsvakten är giltig i tre månader, och du kan välja att avbryta den från länken som följer med e-postmeddelandet. Att beställa Platsvakten kräver inte inloggning.

Vi utvecklade också sökkriterierna för platsannonserna. Du kan nu begränsa din sökning efter bland annat arbetsspråk.

Lediga platser

Vi har också gjort tekniska korrigeringar till bland annat informationsinnehållet i platsannonserna och underlättat publiceringen av jobbsökningsprofilen.

Skapa en jobbsökningsprofil