Uutta Työmarkkinatorilla: Voit nyt tilata sähköpostiisi ilmoituksen uusista työpaikoista ja hakea työpaikkoja kielen perusteella

Uutinen

Olemme lisänneet Työmarkkinatorin työpaikkalistaukseen uusia hakuehtoja ja Työpaikkavahdin, jotka helpottavat sopivan työn löytämistä. Lisäksi olemme tehneet Työmarkkinatorille erilaisia teknisiä korjauksia.

Paransimme Työmarkkinatorin toiminnallisuuksia ja lisäsimme Työpaikkavahdin. Voit nyt valita työpaikkahaussa haluamasi hakuehdot ja tilata ilmoituksen uusista työpaikoista kätevästi sähköpostiisi.

Työpaikkavahti lähettää sinulle sähköpostia, kun hakuehtojasi vastaava avoin työpaikka julkaistaan Työmarkkinatorilla. Voit itse päättää, kuinka usein sähköposti sinulle lähetetään. Sähköposti lähetetään vain, jos hakuehtojasi vastaavia uusia työpaikkoja on julkaistu. Työpaikkavahti on voimassa kolme kuukautta, ja voit halutessasi perua sen sähköpostin mukana tulevasta linkistä. Työpaikkailmoitusten tilaaminen ei edellytä kirjautumista Työmarkkinatorille.

Kehitimme myös työpaikkailmoituksen hakuehtoja. Voit nyt rajata työpaikkojen hakua muun muassa työkielen mukaan.

Avoimet työpaikat

Olemme tehneet Työmarkkinatorille myös teknisiä korjauksia muun muassa työpaikkailmoitusten tietosisältöön, minkä lisäksi työnhakuprofiilin julkaisua on helpotettu.

Luo työnhakuprofiili