Palvelupiste Luotsi laajenee Pohjois-Karjalan kuntiin

Nyheter

Joensuuhun jo elokuussa 2019 perustettu Luotsi levittäytyy syksyn 2024 aikana koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle Euroopan sosiaalirahaston osarahoittaman Tietoa, neuvontaa ja ohjausta pohjoiskarjalaisten menestykseksi -hankkeen myötä.

Kuvituskuva Luotsi.

Luotsi on paikka, johon voi tulla työhön, koulutukseen tai uran suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Matalan kynnyksen tieto- neuvonta- ja ohjaustyön avulla pyrimme Pohjois-Karjalan maakunnan asukkaiden nopeaan työllistymiseen ja kouluttautumiseen.

Luotsin palveluneuvojan kanssa voi muun muassa laatia ansioluetteloa, kirjoittaa työhakemuksia, etsiä työpaikkoja ja saada muuta käytännön apua työ- ja koulutusasioissa. Lähtökohtana on aina asiakkaan oma tilanne ja tavoitteet.

Kuntien asukkaille halutaan tarjota myös digitaalisia palveluja ja kehitämme sisältöä kuntien asukkaiden tarpeiden mukaan. Palvelupisteet palvelevat myös työnantajia, jotka tarjoavat työllistymismahdollisuuksia ja tarvitsevat työvoimaa.

Kuntien välisellä yhteistyöllä ja tiedonjaolla mahdollistamme tehokkaamman työvoiman tarjonnan ja kysynnän kohtaamisen sekä edistämme työvoiman liikkuvuutta!

Aiheesta muualla

Palvelupisteet - Luotsi (luotsijoensuu.fi)