Bekanta dig med yrken inom marknadskommunikation

Nyheter

Drömmer du om att arbeta med marknadskommunikation? Har du funderat på hur det är att arbeta som copywriter, art director eller grafisk designer? Nu kan du läsa de nya intervjuerna med dessa professionella på Jobbmarknaden.

Många är intresserade av marknadskommunikation. Konkurrensen om utbildningsplatserna för grafisk planering är hård, liksom även konkurrensen om arbetsplatserna inom branschen. I intervjuerna berättar erfarna personer sina tips om hur man kommer in i branschen och med vilka färdigheter man klarar sig där. Dessutom berättar en copywriter, en art director och en grafisk designer om sin vardag i marknadsföringsbranschen.

Läs intervjuerna och bekanta dig med lediga arbetsplatser inom reklam och marknadsföring.

I avsnittet Yrkesinfo på Jobbmarknaden publiceras intervjuer med personer som arbetar inom olika yrken. Intervjuerna ger den som är intresserad av yrket information om arbetsuppgifterna som ingår i yrket samt om arbetets bästa och utmanande sidor. Vi letar ständigt efter nya personer som kan berätta om sina arbetsuppgifter i en yrkesintervju. Skulle du vara villig att dela med dig av dina yrkeserfarenheter på Jobbmarknaden?

Kontakta oss

Jenni Lahtinen
Specialist
jenni.lahtinen@ely-keskus.fi