Nytt på Jobbmarknaden: Lägg till arbetsplatsannonser i favoriter

Nyheter

På Jobbmarknaden har vi har lagt till möjligheten att lägga till platsannonser i favoriterna och granska dem senare. Dessutom har vi förbättrat TE-live-sändningarnas synlighet i arbetsplatsannonserna och gjort tillgänglighetsförbättringar för Jobbmarknaden.

Du kan nu markera lediga arbetsplatser för att granska dem senare. När du loggar in på Jobbmarknaden kan du på Egna sidor lägga till och spara platsannonser för dig själv i favoriterna. Detta sker genom att du klicka på knappen Lägg till uppe till höger i arbetsplatsannonsen, du hittar en hjärtsymbol bredvid den. På fliken Favoriter kan du granska de platsannonser du lagt till i favoriterna på Egna sidor. Arbetsplatsen syns i favoriterna så länge den är publicerad eller tills du själv tar bort arbetsplatsen från favoriterna. För närvarande är det endast möjligt för personkunder att lägga till favoriter.

Vi har också ökat TE-live-tjänstens synlighet i arbetsplatsannonserna. I TE-live-sändningarna berättar arbetsgivare varför det lönar sig att söka jobb hos dem och du kan ställa anonyma frågor till arbetsgivaren. Dessutom har vi gjort förbättringar i Jobbmarknadens tillgänglighet.

Lediga platser