Nappaa työpaikka Talventekijästä! 5.9.2024 Santa’s Hotel Santa Clausissa

Nyheter

Oletko kiinnostunut matkailu- ja palvelualan töistä ja haluaisitko verkostoitua alan ammattilaisten kanssa? Tervetuloa Talventekijä - Matkailu- ja palvelualan rekrytointitapahtumaan 5.9.2025 klo 13-15.30 Santa’s Hotel Santa Clausin 2. kerrokseen nappaamaan itsellesi työpaikka!

Talventekijä<br/>Matkailu- ja palvelualan rekrytointitapahtuma<br/><br/>Torstai 5.9.2024 KLO 13-15.30<br/>Santa's Hotel, Santa Claus<br/>Kirnu, 2. Kerros<br/><br/>Winter maker<br/>Tourism and service secot recruiment event

Talventekijä-rekrytointitapahtuma kokoaa saman katon alle matkailu- ja palvelualan työnantajia avoimine työpaikkoineen, oppilaitoksia valmiina esittelemään koulutuksiaan sekä erilaisia hankkeita, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi työllistyä. 

Tapahtuma järjestetään Rovaniemen kaupungin työllisyyspalveluiden ja Lapin TE-toimiston yhteistyönä tänä vuonna neljättä kertaa peräkkäin. Tapahtumassa on mahtava mahdollisuus päästä tutustumaan alueen työnantajiin, heillä avoinna oleviin työpaikkoihin sekä muihin toimijoihin. Talventekijä on kaikille avoin ja maksuton matkailu- ja palvelualojen rekrytointitapahtuma, jossa tarjolla satoja avoinna olevia työpaikkoja muun muassa matkailun, ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun parista tulevalle talvisesongille. 

Suosittuun Talventekijä -rekrytointitapahtumaan on tulossa ennätysmäärä näytteilleasettajia. Paikalla on matkailu- ja palvelualan yrityksiä. Oppilaitoksia sekä muita sidosryhmiä. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus päästä keskustelemaan kasvotusten työnantajien kanssa sekä verkostoitumaan. Olit sitten kiinnostunut kuulemaan alan koulutuksista tai työpaikoista, tänne kannattaa tulla piipahtamaan! Kertoo yksi tapahtuman järjestäjistä Minja Murtomaa. 
 

Nähdään Talventekijässä 5.9.2024 klo 13! 

Aiheesta muualla

Talventekijä - Matkailu- ja palvelualan rekrytointitapahtuma (tapahtumat.rovaniemi.fi)