Porissa työvoimapalvelut 18.12. alkaen torin laidalta.

Nyheter

Satakunnan TE-toimisto, Porin seudun työllisyyden kuntakokeilun työnhaku- ja koulutuspalvelut ja Porin kaupungin työllisyyspalvelut löytyvät maanantaista 18.12.2023 alkaen Porin yhteisvirastotalosta, Leijonasta. Leijona sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 6. Teljänkadulle jää toistaiseksi kuntakokeilun monialaiset palvelut, TYP sekä kotouttamispalvelut.

Porin yhteisvirastotalo Leijona.

Leijonassa TE-toimiston, kuntakokeilun ja työllisyyspalveluiden asiakkaille asiointipalvelua on tarjolla katutasossa arkisin klo 9–16. Opastuksesta asiakkaat saavat edelleen yleistä neuvontaa liittyen työvoimapalveluihin. Tarvittaessa tuetaan työnhaun käynnistämisessä ja työnhakuun liittyvien verkkopalveluiden opastuksessa sekä palveluiden asiakirjoihin liittyvissä kysymyksissä. Ajanvarausasiakkaita palvellaan katutasossa sijaitsevissa huoneissa, joissa huomioitu yksityisyys ja tietosuoja.

Yhteisvirastotalon aulassa työskentelee yleinen palveluneuvoja, joka ohjaa oikean palvelun piiriin. Palveluneuvoja opastaa saapuvia asiakkaita mm. vuoronumeron ja ilmoittautumisen kanssa sekä auttaa sähköisten palveluiden käytössä.

Yhteinen palvelupiste kokoaa usean toimijan asiakaspalvelut saman katon alle

Uudistetun virastotalon käyttäjiä on kaikkiaan 12, joista seitsemän toimijaa tarjoaa asiakaspalvelua. Satakunnan TE-toimiston ja Porin seudun työllisyyden kuntakokeilun lisäksi palvelua kohteessa tarjoavat Aluehallintovirasto, Digi- ja väestötietovirasto, ELY-keskus, Maanmittauslaitos, Verohallinto sekä Porin kaupungin teknisen toimialan palvelut, ympäristö- ja lupapalvelut, Porin Linjojen lippupalvelut, kaupunkikeskustan kehittämispalvelut ja Visit Porin palvelut.

Aiheesta muualla

Senaatti-kiinteistöjen tiedote Porin Leijonasta (senaatti.fi)