Röngän Rekrykoulutus -info Torniossa

-
  • Event

Kiinnostaako lihanleikkaajan tai -jalostajan työ? Tervetuloa Rönkän rekrykoulutuksen infoon 10.6.2025 klo 13.00 Ohjaamolle, Länsiranta 10 Tornioon. Info koskee lihanleikkaajan ja -jalostajan koulutusta. Paikalla vastuukouluttaja Hannu Pekkala REDU Edu Oy:stä.

Rönkä on perinteikäs perheyritys yli 40 vuoden ajalta -haluaisitko olla osa tätä tarinaa?

REDU Edu Oy kouluttaa yhteistyössä Veljekset Rönkä Oy:n ja Meri-Lapin työllisyysalueen kanssa lihanleikkaajia ja -jalostajia Röngälle. Koulutukseen valitaan 6 henkilöä. Koulutuksen jälkeen mahdollisuus suorittaa elintarvikejalostuksen ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena. 

Hyväksytyn Rekry- koulutuksen jälkeen opiskelijat työllistyvät Röngälle. kokemusta ei vaadita – tärkeää on hyvä asenne, motivaatio sekä reipas ja sitoutunut ote työhön riittävät. Koulutukseen vaaditan välttävä suomen kielen taito ja hyvä terveydentila vaativaan työhön.

Lihanleikkaajia ja -jalostajia

Röngälle (RekryKoulutus 726181)  Koulutus alkaa: 18.8.2025

Haastattelut: 12.8.2025

Haku päättyy: 1.8.2025

 

Kokonaiskesto 80 päivää (20 pv teoriaa, 60 pv työssäoppimista)Koulutuspaikka: Mahlatie 7, 94200 Kemi

Sisältöhygienia ja omavalvontatyöturvallisuus

lihatietolihanleikkauksen teoria ja prosessit lihanjalostuksen teoria ja prosessit pakkaaminen ja kokonaislaatu.

Lisätietoa koulutuksesta

Hannu Pekkala vastuukouluttaja hannu.pekkala@redu.fi 040 527 0629 Jarmo Hast tuotantopäällikkö jarmo.hast@ronka.fi040 069 0030 

  • Meri-Lappi employment area
  • Kemi
  • Keminmaa
  • Simo
  • Tervola
  • Tornio
  • Ylitornio