Röngän Rekrykoulutus -info Torniossa
- Event

Kiinnostaako lihanleikkaajan tai -jalostajan työ? Tervetuloa Rönkän rekrykoulutuksen infoon 10.6.2025 klo 13.00 Ohjaamolle, Länsiranta 10 Tornioon. Info koskee lihanleikkaajan ja -jalostajan koulutusta. Paikalla vastuukouluttaja Hannu Pekkala REDU Edu Oy:stä.
Rönkä on perinteikäs perheyritys yli 40 vuoden ajalta -haluaisitko olla osa tätä tarinaa?
REDU Edu Oy kouluttaa yhteistyössä Veljekset Rönkä Oy:n ja Meri-Lapin työllisyysalueen kanssa lihanleikkaajia ja -jalostajia Röngälle. Koulutukseen valitaan 6 henkilöä. Koulutuksen jälkeen mahdollisuus suorittaa elintarvikejalostuksen ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena.
Hyväksytyn Rekry- koulutuksen jälkeen opiskelijat työllistyvät Röngälle. kokemusta ei vaadita – tärkeää on hyvä asenne, motivaatio sekä reipas ja sitoutunut ote työhön riittävät. Koulutukseen vaaditan välttävä suomen kielen taito ja hyvä terveydentila vaativaan työhön.
Lihanleikkaajia ja -jalostajia
Röngälle (RekryKoulutus 726181) Koulutus alkaa: 18.8.2025
Haastattelut: 12.8.2025
Haku päättyy: 1.8.2025
Kokonaiskesto 80 päivää (20 pv teoriaa, 60 pv työssäoppimista)Koulutuspaikka: Mahlatie 7, 94200 Kemi
Sisältöhygienia ja omavalvontatyöturvallisuus
lihatietolihanleikkauksen teoria ja prosessit lihanjalostuksen teoria ja prosessit pakkaaminen ja kokonaislaatu.
Lisätietoa koulutuksesta
Hannu Pekkala vastuukouluttaja hannu.pekkala@redu.fi 040 527 0629 Jarmo Hast tuotantopäällikkö jarmo.hast@ronka.fi040 069 0030
- Meri-Lappi employment area
- Kemi
- Keminmaa
- Simo
- Tervola
- Tornio
- Ylitornio