Auta meitä kehittämään Työmarkkinatoria!

News

Työmarkkinatori kokoaa yhteen eri organisaatioiden tarjoamia työelämäpalveluja ja koulutusmahdollisuuksia. Haluamme, että näiden palvelujen löytäminen olisi käyttäjille mahdollisimman helppoa, ja etsimme sen takia osallistujia käyttäjähaastatteluun. Kiitokseksi vaivannäöstään osallistujat saavat 40 euron lahjakortin.

Haastattelujen tarkoituksena on kartoittaa käyttäjien tarpeita ja haasteita sopivan palvelun löytämisessä. Haastattelussa käymme läpi palvelujen etsimistä sekä selvitämme, mitä tietoja palveluun hakeutumisessa tarvitaan. Haastattelun lisäksi testaamme klikkailtavaa prototyyppiä, josta myös toivomme palautetta.

Toivomme mukaan mahdollisimman erilaisissa tilanteissa olevia henkilöitä. Mukana saisi olla niin TE-palvelujen työnhakuasiakkaana olleita kuin sellaisia, jotka etsivät itsensä kehittämiseen liittyviä palveluja muuten vain tai jotka eivät ole aikaisemmin lainkaan käyttäneet Työmarkkinatoria.

Haastattelut järjestetään 29.5.–2.6.2023 välisenä aikana Teams-videoyhteydellä. Osallistuaksesi haastatteluun tarvitset tietokoneen ja toimivan internetyhteyden. Teamsia voi käyttää joko selaimella tai erillisellä Teams-sovelluksella. Aikaa osallistumiseen kannattaa varata noin puolitoista tuntia.

Haastattelut nauhoitetaan tutkimustarkoitukseen ja haastateltavan suostumuksella. Kaikki materiaali käsitellään luottamuksellisesti, eikä haastattelutuloksista voi tunnistaa haastateltavaa. 

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 22.5.2023 alla olevasta linkistä. Ilmoittautumislomakkeella on tarkemmat kellonajat, joista voit valita itsellesi sopivat. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin ilmoittautumisajan päätyttyä. Haastattelut toteuttaa kehittämiskumppanimme Gofore Oyj.

Ilmoittautuminen Työmarkkinatorin käyttäjähaastatteluun (webropol.fi)