Moninaisuuden edistäminen ja vähemmistöryhmien osallisuuden vahvistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Uutinen

Yhdenvertainen Oulu2026 -hanke tukee kuntien ja kolmannen sektorin kulttuuritoimijoita toteuttamaan kulttuuripalveluja tosiasiallisemmin yhdenvertaisesti sekä vähemmistöryhmiä osallistumaan vahvemmin suunnitteluun ja toteutukseen. Hanke toimii Oulu2026-alueella eli Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla 1.4.2023 – 31.3.2025. Oulun kulttuurisäätiön hanketta rahoittaa ESR+.

Kenelle?

  • työyhteisöt
  • muut yhteisöt
  • yhdistykset
  • yritykset
  • työnantajat

Hankkeen päätoimialat

Kulttuurialat

Hankkeen teema

Osallistumalla hankkeen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin, joissa hanke on yhteistyökumppanina, olet mukana hankkeen toiminnassa. Osallisuus lisää sinun hyvinvointiasi ja luottamusta toisia ihmisiä kohtaan, kiinnittymistä yhteiskuntaan sekä ehkäisee syrjäytymistäsi. Koulutukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Mitä sinä teet osallistuessasi hankkeen järjestämään toimintaan?

Osallistuu erilaisiin hankkeen järjestämiin tapahtumiin tai tapahtumiin, joissa hanke on näkyvillä tai järjestämässä tapahtumaa. Hankkeen järjestämiä tapahtumia ovat esimerkiksi yhdenvertaisuus ja moninaisuus -koulutukset, -työpajat ja -infot. Saat koulutusta tai infoa saavutettavuudesta. Osallistut turvallisemman tilan periaatteisiin koulutuksessa tai infossa.

Rahoittaja ja toteuttaja

Euroopan unionin osarahoittama

Hankkeen toiminta-aika

1.4.2023 – 31.3.2025 

Me olemme kulttuuria -haku vuodelle 2026 aukeaa 2.9.2024. Tästä hausta on mahdollista saada tukea kulttuuritapahtumien järjestämiseen vuodelle 2026.

Lisätiedot ja yhteydenotto

Minna Härkönen, koordinaattori Kainuussa, 040 185 5988, minna.harkonen@oulu2026.eu

Moninaisuuden edistäminen ja vähemmistöryhmien osallisuuden vahvistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa (oulu2026.eu)