Osatyökykyisyyteen liittyviä sisältöjä löydät nyt Työmarkkinatorilta

Uutinen

Osatyökykyisyyteen liittyvät työnhakijoiden ja työnantajien sisällöt löytyvät Työmarkkinatorilta, kun osatyökykyisyyteen liittyvä verkkosivusto Tie työelämään sulkeutui.

sormet-nappaimisolla

Työmarkkinatorilta löytyvät nyt työnhakijoiden sekä työnantajien ja yrittäjien osatyökykyisyyteen liittyvät sisällöt. Työnhakijan näkökulmasta sisältöjä on koottu muun muassa osioon Ura ja työsuhde. Sieltä löytyy tietoa vamman tai sairauden vaikutuksesta työkykyyn, sekä tietoa työkyvyn kartoittamisesta. Työnhaku-osiossa on kerrottu palveluista työnhaun tueksi. Työnantajalle on tietoa työn mukautuksen keinoista.

Ammattilaisille tarkoitettuja sisältöjä löytyy nyt Työterveyslaitoksen ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta. Työterveyslaitoksen sivuilta löytyy Työkyky käyttöön -tietopaketti sekä verkkokoulutus Työkyvyn tuen palvelupolku. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta löytyy Iisisti töihin -opas.

Osatyökykyisille työnhakijoille, työnantajille ja ammattilaisille suunnattu Tie työelämään -verkkosivusto sulkeutui huhtikuun 2022 lopussa.

Aiheesta muualla