Uutta Työmarkkinatorilla

Uutinen

Työmarkkinatoria päivitettiin onnistuneesti 16.3.2021, minkä myötä saimme parannuksia kohtaantoon, työnhakuprofiiliin sekä muun muassa aluesivuihin. Tutustu tästä keskeisimpiin muutoksiin.

Uutta Työmarkkinatorilla.

Suositellut työpaikat -sivu  

Jos olet täyttänyt oman työnhakuprofiilin, olet varmasti tutustunut myös Suositellut työpaikat -sivuun, jonne ilmestyy tietoihisi, taitoihisi ja toiveisiisi sopivia avoimia työpaikkoja. Näiden ehdotusten taustalla toimivaa logiikkaa eli kohtaantoa, on nyt päivitetty. Tästä eteenpäin kohtaanto tunnistaa automaattisesti profiilin avoimiin kenttiin kirjoitettua tekstiä. Tällä on tarkoitus saada tarjottua entistä parempia työpaikkaehdotuksia.

Jos et ole vielä täyttänyt profiilia, kirjaudu sisään ja kokeile vaikka heti. Voit halutessasi antaa palautetta työpaikkaehdotuksista.  

Suositellut työpaikat -sivulta löytyy nyt myös uusia suodattimia, joiden avulla on mahdollista rajata työpaikkaehdotuksista omaan tilanteeseen parhaimmat. Voit suodattaa työpaikkoja esimerkiksi niiden julkaisuajan tai työskentelyajan mukaan. Paljon toivottu sijainnin perusteella suodatus on tulossa vielä myöhemmin.  

Profiilin luvat ja kortit  

Oletko syöttänyt profiilillesi tietoja eri ammattiluvista tai pätevyyksistä? Uudessa versiossa pystyt antamaan tiedon rakenteisena, eli valitsemaan valmiista listasta ammattikorttisi ja lupasi. Aiemmin syöttämäsi tiedot eivät ole kadonneet, vaan ne löytyvät Lisätietoja-kohdasta.  

Aluesivut  

Oletko jo tutustunut Työmarkkinatorin aluesivuihin? Aluesivuilta löydät ajankohtaistietoa, palveluita sekä työpaikkoja alueellisesti rajattuna. Tällä hetkellä käynnissä olevassa pilottivaiheessa mukana on muutama kunta eri puolelta Suomea. Uusimman päivityksen myötä alueelliset palvelut näkyvät entistä paremmin aluesivuilla.

Parannuksia tietosuojaan

Olemme parantaneet tietosuojaa ja jatkossa työnantajan nimitieto on piilotettu oletusarvoisesti työnhakuprofiilista. Tiedon saa kuitenkin halutessaan helposti lisättyä osaksi omaa työnhakuprofiilia.

Näitä vielä työstämme

Huomasimme, että tuotantoonviennin yhteydessä osalla käyttäjistä on saattanut poistua näkyviltä työnhakuprofiilille tallennettuja lisätietoja ja osalla käyttäjistä työpaikkasuositukset eivät vielä näy oikein.

Selvitämme ilmenneitä ongelmatapauksia ja korjaamme ne mahdollisimman pian. 

Jos huomaat jotain hassua, eikä selaimen välimuistin tyhjentäminen auta, laitathan meille palautetta palautelomakkeen tai -botin kautta.