Oletko viisikymppinen ja etsit työtä? Marraskuussa Rovaniemellä järjestetään sinulle tarkoitettu rekrytapahtuma

News

Anna kokemuksen puhua K50 -rekrytapahtuma järjestetään Santa´s Hotel Santa Clausin Kirnussa keskiviikkona 29.11.2023 klo 13-15. Tapahtumassa kohtaavat työnhakijat sekä osaajia etsivät yritykset.

Onko 50 uusi 30? Mitä on työnhaku yli 50-vuotiaana? Miten työnantajat löytävät kokeneet työntekijät?

Näihin kysymyksiin löytyy vastauksia Rovaniemellä 29. marraskuuta järjestettävästä Anna kokemuksen puhua K50 -tapahtumasta. Se on kohtauspaikka työnhakijoille, joilta löytyy reipasta asennetta työntekoon, työkokemusta, koulutus- ja osaamispääomaa sekä näkemyksellisyyttä.

Yli 50-vuotiaat työnhakijat etsivät työtä tositarkoituksella. Tämä rekrytapahtuma kokoaakin yhteen työnhakijat, joilla on hiljaista tietotaitoa ja kokemusta erilaisista työympäristöistä ja -kulttuureista, sanoo Rovaniemen kaupungin työllisyys- ja yrityskoordinaattori Päivi Rissanen.

Rekrytapahtuman avulla työnantajien toivotaan löytävän uutta työvoimaa ja osaajia monenlaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Monilla aloilla tunnistetaan jo K50 -osaaminen, sillä työnhakijoissa on alan vaihtajia ja uudelle uralle kouluttautuneita osaajia, jotka etsivät uutta unelmien työpaikkaa, Päivi Rissanen kertoo.

Vinkkejä työnhakijoille

  • Ole oma itsesi ja näytä rohkeasti persoonasi, niin voit tehdä vaikutuksen työnantajiin.
  • Luo tapahtumassa verkostoa työelämään ja eri alan toimijoihin.
  • Hio työhakemukset ja ansioluettelot kuntoon sekä ota ne mukaan tapahtumaan.
  • Rekrytapahtumasta voit löytää unelmiesi työpaikan.

Aiheesta muualla

Anna kokemuksen puhua K50-rekrytapahtuma