Mietitkö mitä tekisit talvisesongin päätteeksi? Haluatko päivittää osaamistasi? Tervetuloa Santa’s hotel Santa Clausiin tapaamaan alan työnantajia ja oppilaitoksia!

News

Palvelu pelaa -rekrytointitapahtuma järjestetään Santa’s hotel Santa Clausin Kirnu -tilassa maanantaina 11.3.2024 klo 13-15. Tapahtumassa kohtaavat työnhakijat sekä osaajia etsivät yritykset.

Kuvituskuva

Kiinnostaisiko sinua palvelualan opinnot tai alan osaamisen kehittäminen? Palvelualalla tarvitaan osaajia - sinä voit olla yksi heistä!

Löydä oma polkusi työhön tai koulutukseen Palvelu pelaa -rekrytointitapahtumassa! Tilaisuudessa työnantajat esittelevät avoimia työpaikkojaan ja osaajatarpeitaan sekä saat tietoa alan koulutusvaihtoehdoista, tule paikan päälle katsomaan ja verkostoitumaan!

Rovaniemellä palvelualan työpaikkoja on reilusti tarjolla myös talven matkailusesongin ulkopuolella ja Palvelu pelaa -tapahtumassa työnhakijoilla on hieno mahdollisuus päästä kohtaamaan alan työvoimaa etsiviä työnantajia kasvotusten., kertoo Vauhtia ammattisiirtymiin -hankkeen toimialakoordinaattori Veli-Pekka Perätalo.

Palvelualan tapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus tutustua yrityksiin lähemmin, saada tietoa tämän hetken osaajatarpeista sekä tutustua koulutusvaihtoehtoihin. Tapahtuma järjestetään Santa’s hotel Santa Clausin Kirnu-tilassa.

Vierailu tapahtumassa kannattaa myös siinä tapauksessa, mikäli tavoitteenasi on kouluttautua palvelualalle. Paikalla on alueen oppilaitokset esittelemässä koulutustarjontaansa, käynnissä olevan yhteishaun tueksi, kannustaa Veli-Pekka Perätalo.

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut, koulutuskeskus REDU ja Lapin yliopisto ovat yhdessä työnantajien kanssa luomassa tapahtumaa maaliskuun puoleen väliin. Tapahtuman järjestämisessä on ollut mukana Euroopan unionin osarahoittama Vauhtia ammattisiirtymiin -hanke.

Aiheesta muualla

Palvelu pelaa -rekrytointitapahtuma (tapahtumat.rovaniemi.fi)