Oletko kiinnostunut sotealan töistä, alanvaihdosta sotealalle tai mietitkö siirtymistä alan sisällä?

News

Polkuja töihin -sote-alan kohtaamismarkkinat järjestetään REDUn Porokadun toimintayksikössä osoitteessa Porokatu 35 keskiviikkona 28.2.2024 klo 13-15. Tapahtumassa kohtaavat työnhakijat sekä osaajia etsivät yritykset.

Kiinnostaisiko sinua sote-alan opiskelu tai alan osaamisen kehittäminen? Sotealalla tarvitaan osaajia - sinä voit olla yksi heistä!

Löydä oma polkusi työhön tai koulutukseen sotealan kohtaamismarkkinoilla. Tilaisuudessa työnantajat esittelevät avoimia työpaikkojaan ja osaajatarpeitaan sekä saat tietoa alan koulutusvaihtoehdoista, tule paikan päälle katsomaan ja verkostoitumaan! 

Sotealalla on paljon monipuolisia mahdollisuuksia ja se tarjoaa töitä tulevaisuudessakin. Näistä syistä halusimmekin nostaa sotealaa yhteistyössä oppilaitosten ja työnantajien kanssa laajemmin esille, kertoo Vauhtia ammattisiirtymiin -hankkeen hankekoordinaattori Milla Vaarala.

Sotealan tapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus tutustua yrityksiin lähemmin, saada tietoa tämän hetken osaajatarpeista sekä tutustua koulutusvaihtoehtoihin. Tapahtuma järjestetään REDUN Porokadun toimipisteessä ja siellä on mahdollisuus tutustua myös nykyaikaisiin oppimisympäristöihin. Tapahtumassa voi kuulla myös esimerkiksi alanvaihtajien kokemuksia.

Oletpa sitten alaa opiskeleva, alanvaihtaja tai alalla oleva niin kannattaa ehdottomasti suunnata Polkuja töihin – sotealan kohtaamismarkkinoille, kannustaa Milla Vaarala.

Lapin koulutuskeskus REDU, Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut, ja Lapin yliopisto ovat yhdessä työnantajien kanssa luomassa kohtaamismarkkinoita helmikuun lopulle.Tapahtuman järjestämisessä on ollut mukana Euroopan unionin osarahoittama Vauhtia ammattisiirtymiin -hanke.
 

Aiheesta muualla

Polkuja töihin -  Sotealan kohtaamismarkkinat (tapahtumat.rovaniemi.fi)