Rekryopas antaa yrityksille tukea rekrytointiin

News

Tarvitseeko yrityksesi tukea rekrytointiin? Jos vastaus on edes varovainen kyllä, tutustuthan rekrytointioppaaseen. Opas tarjoaa ratkaisuja hakijapoolin laajentamiseen, työtehtävien muotoiluun ja täsmätyökykyisten palkkaamiseen.

Rekrytointiopas avaa konkreettisesti työn muotoilun keinoja. Oppaassa esitelty rekrytointipolku tukee yritystäsi koko rekrytointimatkan.  

Jos täsmätyökykyisyys ja työn muotoilu kiinnostavat, mutta sinulla ei ole aikaa oppaan lukemiseen, suosittelemme podcastin lailla toimivaa webinaaria. Webinaarissa teemoihin pureudutaan ihmislähtöisesti ja selkeäsanaisesti.

Rerkryoppaan ja webinaarin löydät ELY-keskuksen verkkosivuilta: Monimuotoisen rekrytoinnin tuki (ely-keskus.fi)

Lapin Ely-keskuksessa on tuotettu vuoden 2023 aikana myös rekrytoinnin pikaopas, joka lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistää rekrytoinnin. Oppaan löydät: Osaavaa työvoimaa työyhteisö- ja kumppanuusverkostoilla (ely-keskus.fi)

Rekryopas ja webinaari on toteutettu Lapin ELY-keskuksen ESR-rahoitteisessa Hyvä työpaikka Lapissa -hankessa. Palveluntuottajana toimi Workday Designers Oy. Rekrytoinnin pikaopas on tuotettu Työ2023 rahoittamassa pilottihakkeessa Osaavaa työvoimaa työyhteisö- ja kumppanuusverkostoilla.