Työnantajat ja yrittäjät

Tekijöitä ja tietoa yrityksesi tilanteisiin

Työmarkkinatorilta löydät tietoa työnantajuutesi tueksi. Kirjaudu sisään ja selaa työnhakijoita tai luo työpaikkailmoitus, jolloin saat ehdotuksia sopivimmista työnhakijoista.

TE-palveluiden Oma asiointi

Oma asioinnissa voit asioida TE-palveluiden kanssa, kuten hakea palkkatukea ja tehdä maksatushakemuksen. Ilman kirjautumista voit jättää työpaikkailmoituksen avoimella lomakkeella paikallisen TE-toimiston käsiteltäväksi.

TE-palvelut

Työnantajan ja yrittäjän neuvontapalvelut

Löydä sopivia palveluita

Tietoa tilanteesi mukaan

Haluamme palvella sinua yrityksesi tilanteeseen sopivalla tavalla. Valitse vaihtoehdoista tilanteeseesi sopivat sisällöt.

  • Uuden työntekijän löytämiseen on saatavilla monenlaista apua. Lue, mitä sinun tulisi työnantajana huomioida, kun palkkaat työntekijän. Kirjaudu Työmarkkinato...

  • Työnantajana voit välillä tarvita apua erilaisiin tilanteisiin. Työmarkkinatorilta voit lukea, mistä saat palveluja, taloudellista tukea tai neuvontaa. 

  • Onko organisaatiosi palkkaamassa työntekijän ulkomailta? Lue, mitä sinun on työnantajana otettava huomioon.

  • Tuotannolliset ja taloudelliset syyt voivat johtaa lomautuksiin tai irtisanomisiin. Työntekijäsi työsuhde voi päättyä myös muista syistä. Lue Työmarkkinatori...

  • Onko sinun aika rekrytoida, hakea rahoitusta, hankkia tietoa tai konsultoida muita ammattilaisia yrityksesi seuraavista askeleista? Työmarkkinatorilta löydät...

Työnantajan sivut

Tiesitkö, että kirjautuneena työnantajakäyttäjänä pystyt tekemään työpaikkailmoituksia ja saamaan työntekijöistä suosituksia ilmoituksen mukaisesti? Jotta voit toimia yrityksen roolissa, sinulla tulee olla riittävät oikeudet tai valtuudet.