Pohjois-Karjalan aluesivun ensimmäinen teemasivusto Work in North Karelia – Töihin Pohjois-Karjalaan on nyt julkaistu

Uutinen

Pohjois-Karjalan ELY-keskus on julkaissut Pohjois-Karjalan aluesivuilla Work in North Karelia – Töihin Pohjois-Karjalaan -teemasivuston. Teemasivusto tarjoaa tietoa ja palveluita kansainvälisille työnhakijoille sekä työnantajille.

Work in North Karelia / Töihin Pohjois-Karjalaan.

Pohjois-Karjalassa asuva ulkomaalainen väestö on kasvanut viimevuosina maahanmuuton seurauksena. Suomeen on tullut muun muassa ukrainalaisia sekä opiskelijoita, jotka perheineen etsivät myös töitä Pohjois-Karjalasta. Työnantajille ulkomaalaisen työntekijän palkkaaminen herättää kysymyksiä.

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen julkaisema ja ylläpitämä Work in North Karelia – Töihin Pohjois-Karjalaan -teemasivusto on suunniteltu helpottamaan kansainvälisen työvoiman rekrytointia. Teemasivusto tarjoaa tietoa kansainvälisille työntekijöille sekä kansainvälisen työvoiman rekrytoinnista kiinnostuneille työnantajille Pohjois-Karjalassa.

Teemasivusto on jaettu Työnhakijoille sekä Työnantajille -osioihin. Työnhakijoille -osio tarjoaa tietoa avoimista työpaikoista ja paikallisista palveluista Pohjois-Karjalassa. Työnantajille osio puolestaan tarjoaa tietoa ja tukea kansainvälisen työvoiman rekrytointiin. Teemasivulle on koottu olennaisista tietoa ja linkkejä aiheista, mikä helpottaa tiedon löytämistä. Sivuston sisältö on pyritty kirjoittamaan mahdollisimman helpolla Suomen kielellä ja sivustosta tullaan julkaisemaan englanninkielinen käännös myöhemmin.

Teemasivuston avulla Pohjois-Karjala toivottaa kaikki kansainväliset osaajat tervetulleiksi löytämään mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ja hyvän elämän alueelta.

Lue lisää

Work in North Karelia – Töihin Pohjois-Karjalaan -teemasivu

Aiheesta muualla

Laajempi WiNK-teemasivusto löytyy ELY-keskuksen verkkosivuilta (ely-keskus.fi)