Uutta Työmarkkinatorilla: Työpaikkasuositusten rajaus sijainnin mukaan, entistä parempi osaamissuosittelija ja tunnistautuminen EU-kansalaisille

Uutinen

Olemme tuoneet Työmarkkinatorille yleisten parannusten lisäksi uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat tunnistautumista ja työpaikkojen selaamista.

Työmarkkinatorilla on nyt mahdollisuus rajata suositeltuja työpaikkoja myös sijainnin mukaan. Suositellut työpaikat -osiossa voit siis katsella kaikkia sinulle ehdotettuja työpaikkoja tai rajata ilmoitukset vain haluamiisi kuntiin.  Työnantaja ei toistaiseksi saa suosituksia sopivista profiileista.

ESCO-ammattien ja -osaamisten valikoimaa on laajennettu Työmarkkinatorilla. Tämä tarkoittaa sitä, että työnhakuprofiilissa ja työpaikkailmoituksissa osaamissuosittelija osaa ehdottaa entistä paremmin ammatteja ja osaamisia.

Tuotantopäivityksen myötä Työmarkkinatorilla on otettu käyttöön myös eurooppalainen eIDAS-tunnistus. Tästä lähtien Suomi.fi-palvelussa voi tunnistautua Työmarkkinatorille 11 EU-maan tunnistusvälineillä.

Voit tutustua kaikkiin näihin uudistettuihin palveluihin kirjautumalla Työmarkkinatorille.