Uutta Työmarkkinatorilla: Voit lisätä työpaikkailmoitukseen enemmän tietoja kuin aiemmin

Uutinen

Olemme lisänneet Työmarkkinatorille yleisten parannusten lisäksi ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä työpaikkailmoituksesta entistäkin kattavamman.

tuotantopaivitys

Työmarkkinatorille on lisätty työpaikkailmoituksiin pakollinen tieto työkielestä. Sinua pyydetään ilmoittamaan työkieli eli kieli, jota työpaikallanne käytetään. Työkieli on tuotu osaksi työpaikkailmoitusta erityisesti kansainvälisten työntekijöiden vuoksi, jotta heidän on helpompaa löytää omaa kielitaitoaan vastaavia työmahdollisuuksia. Tämän lisäksi voit kuvata työtehtävään liittyviä kielitaitovaatimuksia tarkemmin ilmoituksessa. Työkieli on myöhemmin tulossa myös hakuehdoksi Avoimet työpaikat -osioon.

Voit lisätä työpaikkailmoitukseen yrityksesi markkinointikuvauksen nyt usealla kielellä, kun aiemmin sen lisääminen onnistui vain suomeksi. Myös tämä mahdollistaa paremmin kansainvälisen rekrytoinnin.

Työpaikkailmoituksiin tulee lisätä tästä eteenpäin pääasiallinen ammatti. Jos ilmoituksella on vain yksi ammattinimike, se valikoituu automaattisesti lomakkeelle. Tieto tallennetaan ainoastaan tilastointitarkoituksiin.

Rekrytoinnin yhteystieto -osioon on lisätty mahdollisuus etunimen ja sukunimen kertomiseen. Tämän lisäksi voit lisätä työpaikkailmoitukseen nykyään useita yhteystietoja.

Olemme tehneet myös työnhakuprofiiliin käytettävyysparannuksia ja korjasimme havaittuja ongelmia.

Kirjaudu Työmarkkinatorille ja tutustu näihin uudistuksiin!