Ohjaamo palvelee nuoria myös kesällä

Uutinen

Ohjaamosta saat maksutonta ohjausta myös koko kesän ajan.

Ohjaamon ikkunan kuva

Oletko 16–29-vuotias? Pohditko työhön tai koulutukseen liittyviä asioita? Tarvitsetko apua arjen kysymyksissä? Ei hätää, Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa asiassa kuin asiassa.  

Duuniagenttimme auttavat sinua työnhakuun liittyvissä asioissa, TE-asiantuntijat auttavat sinua selvittämään byrokratian mutkia ja työkykykoordinaattori auttaa työkykyyn liittyvien asioiden pohdinnassa.

Yrittäjyysvalmentajat auttavat sinut alkuun yrittäjyydessä ja vastaavat kysymyksiisi, vaikka et olisi vielä yritystä perustanutkaan. Ura- ja hyvinvointiohjaajamme auttavat sinua pohtimaan omaa urapolkuasi omien vahvuuksiesi, arvojesi ja kiinnostuksen kohteidesi kautta.

Psykiatrinen sairaanhoitaja auttaa mielenterveydellisissä asioissa, etsivät nuorisotyöntekijät auttavat sinua arjessa ja Ohjaamon Onni tarjoaa tukea hyvinvoinnin, jännittämisen ja arjen hallinnan haasteisiin.

Kuinka meidät tavoittaa?

Ohjaamolle voit tulla kävelemällä Luotsin palvelupisteelle, jossa palveluneuvojamme ottavat sinut vastaan ja auttavat sinut eteenpäin tai ottaen yhteyttä puhelimitse. Kesän aikana tavoitat Ohjaamossa työskentelevät työntekijät parhaiten Ohjaamon puhelinnumerosta 050 593 5156 tai sähköpostista ohjaamo@joensuu.fi.

Ohjaamo sijaitsee Joensuun keskustassa Plaza Centrumissa, osoitteessa Kauppakatu 29. Olemme avoinna ma-to klo 9–16 ja pe klo 9–15.

"Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!"

Aiheesta muualla

Ohjaamo Joensuu (joensuu.fi)