TNO Pohjois-Karjala – digitaalista apua urasi suunnitteluun Pohjois-Karjalan Urahuoltamosta

Uutinen

Pohjois-Karjalan Urahuoltamon toiminta on startannut osana TNO Pohjois-Karjala -hanketta.

Kuvituskuva: lehti ja käsi sekä vesipisara.

Kaipaatko kevyttä ja ketterää sparrausta ura-asioihin? Oletko kiinnostunut työelämäaiheisista, webinaarityyppisistä ryhmävalmennuksista tai osallistumaan uramuotoiluryhmään, jossa opit suuntaamaan uraasi ja työtäsi oman näköiseksi muotoiluajattelun keinoin? Etsitpä sitten suuntaa urallesi tai tarvitset apua urasuunnittelun yksittäisissä teemoissa, Pohjois-Karjalan Urahuoltamo on apunasi! Kaikki palvelumme toteutetaan digitaalisesti ja ovat maksuttomia. Olemme osa ESR-rahoitteista TNO Pohjois-Karjala – Tietoa, neuvontaa ja ohjausta pohjoiskarjalaisten menestykseksi -hanketta.

Astu askel lähemmäs kohti unelmiesi uraa – urasparrausta vaivattomasti ja digitaalisesti!

Tarjoamme lyhytkestoista, aikaan ja paikkaan sitoutumatonta apua ura-asioissa. Urasparraus sopii sinulle, jos kaipaat apua esimerkiksi urasuunnitteluun, työnhakuun tai työllistymiseen, alanvaihtoon taikka osaamisesi tai vahvuuksiesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen. Urasparrauksessa hyödynnämme kirjoitettuja, ääni- tai kuvaviestejä – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Tarvittaessa voimme hyödyntää urasparrauksessasi myös laajan verkostomme eri alojen ammattilaisia.

Löydä uusia näkökulmia työelämään kuukausittaisten ryhmävalmennusten avulla!

Järjestämme kuukausittain työelämäaiheisia ryhmävalmennuksia. Näissä webinaarityyppisissä valmennustapaamisissa saat tuoretta tietoa ja käytännön vinkkejä työelämän ajankohtaisista aiheista. Teemat tukevat urasuunnittelua, itsetuntemusta, työllistymistä, alanvaihtoa ja muita ajankohtaisia työelämän aiheita. Tule mukaan ja laajenna osaamistasi!

Tule suunnittelemaan uraasi uudella tavalla uramuotoiluryhmään!

Uramuotoiluryhmät tarjoavat uudenlaisen lähestymistavan urasuunnitteluun. Hyödynnämme muotoiluajattelua, joka auttaa sinua hahmottamaan urapolkusi uudella tavalla. Uramuotoiluryhmässä pääset tarkastelemaan omaa uraasi, sen suuntaa ja suunnittelemaan työtäsi ja uraasi oman näköiseksi. Ryhmät sisältävät neljä etätapaamiskertaa sekä henkilökohtaista sparrausta niin valmentajan kuin muun ryhmän tuella.

Osallistu urasuunnittelupalveluihimme

Voit osallistua urasuunnittelupalveluihimme, jos olet:

  • työssä oleva ja etsit urallesi uutta suuntaa tai harkitset alanvaihtoa
  • 30-54-vuotias ja työttömyytesi on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä
  • yksinyrittäjä tai itsenäinen ammatinharjoittaja tai
  • valmistumassa tai työelämään siirtymässä oleva toisen asteen opiskelija tai korkeakouluopiskelija.

Seuraava ryhmävalmennuksemme pidetään Teamsissa 27.8. klo 8.30 – 9.30 ja sen aiheena on Tietoisuustaidot työn tukena. Ilmoittaudu mukaan jo nyt ja varmista askeleesi kohti parempaa työelämää!

Pohjois-Karjalan Urahuoltamo on toiminnassa 31.12.2025 asti.

Tervetuloa mukaan rakentamaan tulevaisuutesi uraa kanssamme!

Aiheesta muualla